FEB

Un inici més que prometedor

EBA. El CB Quart passa per sobre d'un equip acabat de pujar després del descans, amb gran solidesa, triples i domini del joc interior

L'inici del CB Quart d'Albert Brea, que va debutar a la banqueta en la lliga EBA amb un triomf sòlid, va ser més que convincent i prometedor. El conjunt local, nouvingut a la categoria, només va aguantar una meitat, i tornant dels vestidors va patir tot el fons d'armari del conjunt gironí.

El Vive el Masnou va fer els deures i va plantejar d'inici el partit amb defensa a només un quart de pista, centrant-se en les ajudes interiors i deixant, per tant, tirs alliberats. I al principi li va sortir bé. La manca de ritme dels visitants va deixar al descans un 28-33 encara obert.

Va ser en la represa quan va esclatar el Quart. L'equip de Brea va apujar línies en defensa i va començar a anotar amb facilitat. En tres minuts ja manaven de 15 i havien obligat el tècnic local a aturar el partit. Després del temps mort, el Masnou es va trobar una zona rival, què tampoc li va anar gaire bé. Els gironins van arribar a guanyar de 30 en un partit que ja no va tenir més història.

VIVE EL MASNOU: Ortiz (2), Solans (3), Balaguer (11), Catalan (4) i Rodríguez (9) –cinc inicial–; Valle (5), Jiménez (4), Garcia (2), Jurado (1), Camins (14). 14/27 en tirs de dos, 6/19 en triples (3 Camins, 2 Balaguer, 1 Solans) i 9/17 en tirs lliures. 29 rebots (9 Jiménez), 2 assistències (Valle i Camins) i 30 de valoració (18 Camins). QUART: Bataller (11), Serra (3), Camós (6), Masllorens (14) i Dos Santos (10) –cinc inicial–; Puertas (6), Brazo (2), Jiménez (13), Martorell (3), Vila (8), Kanis (4). 22/48 en tirs de dos, 8/25 en triples (3 Jiménez, 1 Bataller, Masllorens, Serra, Martorell i Vila) i 12/16 en tirs lliures. 35 rebots (8 Vila i Kanis), 14 assistències (8 Bataller) i 100 de valoració (30 Bataller). PARCIALS: 14-14, 14-19 (28-33), 15-26 (43-59) i 12-21 (55-80).