FCBQ

Darrer període fatídic per al Quart (71-63)

MATARÓ B: Puig (7), Sánchez (17), Serra (2), M. Traver (7) i Cuixart (12) –cinc inicial–; Shon (2), Colomé (17), Fernández (3), X. Traver, Lluch (4). 6 triples: 3 Colomé, 1 Sánchez, Fernández, M. Traver. 12/18 en tirs lliures. 21 faltes. QUART B: Ivanco, Carreras (1), Robirola (13), Artacho (13), Juscafresa (8) –cinc inicial–; Bosch (3), Mora (11), Rodríguez (1), Pantrigo (3), Julià (6), Casadevall (4). 2 triples: Julià i Robirola. 15/26 en tirs lliures. 19 faltes personals. PARCIALS: 21-21, 16-14, 15-15 i 19-13. COMENTARI: El Quart va perdre en el seu primer desplaçament en un partit força igualat durant 36 minuts i que es va decidir al final per la manca d'encert visitant en els tirs lliures i els errors comesos en defensa. Amb 59-57, els gironins, que havien competit molt bé, van perdre les seves possibilitats.