FCBQ

El Quart B es desperta massa tard

STA COLOMA 73 QUART B 64

QUART B: Bosch, Mora (3), Casadevall (15), Clavaguera (5), Juscafresa (17) –cinc inicial–; Rodríguez, Julià, Pantrigo (2), Ibanco, Carreras (4), Rubirola, Artacho (18). 4 triples: 4 Juscafresa. 9/20 tirs lliures. 26 faltes. Eliminat: Pantrigo. SANTA COLOMA: Montilla, Espín (13), López (15), Vidal (9), Jiménez –cinc inicial–; Sánchez (6), P. Ruiz (8), Torres, Gómez (3), Alarcón, A. Ruiz (10) i Arredondo (9). 4 triples: 3 Arredondo i 1 Gómez. 13/24 tirs lliures. 22 faltes. PARCIALS: 9-22, 12-22, 15-13 i 28-16. COMENTARI: El Quart va sortir totalment apàtic a la pista contra un rival que ho va aprofitar per marxar als vestidors amb un contundent 21-44. En la segona meitat, els locals van reaccionar i van arribar a situar-se a cinc punts del rival, però els dos minuts que restaven per acabar van ser insuficients.