FCBQ

Victòria còmoda del Quart a la pista del Santjoanenc

QUART B 60 GARROTXA 46

GARROTXA SANTJOANENC: Causadies (2), Busquets (14), Puigdevall, Corcoy (10), Grabulosa –cinc inicial–; González (2), Miranda (5), González (8), Mora, Mora (2) i Sala (3). 2 triples: 1 Miranda i Sala. 14/23 tirs lliures. 17 faltes. QUART B: Mora (8), Pantrigo (3), Carreras, Casadevall (10), Clavaguera (6) –cinc inicial–; Gosen, Rodríguez (3), Ivanca (4), Rovirola (10), Artacho (9) i Juscafresa (7). 6 triples: 3 Rovirola, 1 Rodríguez, Pantrigo i Juscafresa. 8/13 tirs lliures. 23 faltes. PARCIALS: 10-16, 8-17, 14-11 i 14-16. COMENTARI: Victòria àmplia del Quart B contra el Santjoanenc. El conjunt de la Garrotxa va pagar cars uns primers minuts de dubte i, a principis del tercer període, ja perdia per 17 punts de diferència. Al final, el Quart va guanyar un partit dominat des del salt inicial.