FEB

El Germans Cruz continua la seva ratxa triomfal

EBA. Triomf autoritari del Quart, que va fer la manta massa curta per al rival amb els sis triples de Jiménez i el domini de Kanis sota els taulers

El Germans Cruz va passar com un cicló per Barberà, que va patir l'arsenal gironí en els tres primers quarts. Amb una excel·lent defensa dels d'Albert Brea, que van deixar en 27 punts el rival a dos minuts del descans, i amb un atac demolidor, el Quart va arribar als 27 d'avantatge en el tercer període. Partit resolt. En l'últim tram, maquillatge dels locals, que van aprofitar la relaxació visitant.
Jiménez va exhibir-se amb sis triples i Kanis va dominar la zona. Si el Barberà feia ajudes interiors, encaixava triples. Si sortia a fora, Kanis anotava a dins.
El joc del Quart va ser una manta massa curta per poder-se tapar del tot.

BARBERÀ: Cairó (12), Llull (11), Mas (4), López (15) i Clemente (5) –cinc–; Escobar (2), Bernuz (7), Soumah (4), Pérez (6). 18/37 de dos, 6/21 triples (2 López, 1 Cairó, Bernuz, Llull, Pérez) i 12/17 en tirs lliures. 30 rebots (Mas), 7 assistències (3 Pérez) i 58 de valoració (17 Cairó). QUART: Bataller (9), Brazo, Jiménez (20), Vila (5) i Kanis (16) –cinc–; Puertas (3), Dos Santos (6), Masllorens (10), Martorell (3), Lozano (6), Juscafresa. 18/37 de dos, 11/30 triples (6 Jiménez, 2 Masllorens, 1 Bataller, Martorell i Vila) i 9/11 t. ll. 35 rebots (11 Masllorens), 20 assis. (6 Bataller) i 88 val. (23 Bataller). PARCIALS: 17-23, 16-25 (33-48), 12-18 (45-66) i 21-12 (66-78).