FEB

Encara més líders

EBA. El Germans Cruz reacciona després del descans aixecant amb un parcial de 17-0 un partit complicat

I ja en té quatre. El Quart va reafirmar contra el Sabadell la marxa triomfal en el grup i es manté líder des de la primera jornada. L'invicte Germans Cruz va haver, però, de patir en el seu partit més complicat. No ho va posar pas fàcil el rival vallesà, que en el descans guanyava de deu. L'equip d'Albert Brea no va trobar-se còmode des del salt inicial, i en el primer quart va patir l'alt ritme del Sant Nicolau. Poca intensitat i ritme. Tot i així, els locals van aguantar el marcador amb l'empat a 17. Però en el segon assalt el líder va ser tombat. El desencert total en el tir va ajudar a configurar una tempesta perfecta. El resultat, 26-36 en el descans i preocupació. Amb un 25% en tirs de dos, un 23% en triples i un 40% en tirs lliures és difícil guanyar un partit. Per sort, els percentatges van canviar a la sortida del túnel de vestidors. La xerrada del tècnic va donar els seus fruits i Vila es va encarregar de contagiar la seva energia a la resta. Un 17-0 va ficar per la via directa el Quart en el partit i en el camí del triomf. Dos Santos i Kanis també hi van col·laborar a la zona en el tercer quart i la maquinària ja va funcionar a ple rendiment fins al final. Èric Jiménez va tornar a anotar cinc triples i Masllorens va vorejar el doble doble. El Quart va tornar a ser el Quart.

SABADELL 56 QUART G. CRUZ 75

QUART GERMANS CRUZ: Dos Santos (7), Bataller (8), Brazo (3), Masllorens (13) i Jiménez (25) –cinc inicial–; Puertas, Serra, Vila (7), Lozano (4) i Kanis (8). 17/38 en tirs de dos, 8/26 en triples (5 Jiménez, 3 Masllorens) i 17/28 en tirs llliures. 39 rebots (8 Kanis i Masllorens), 11 assistències (3 Vila) i 79 de valoració (19 Jiménez). SABADELL SANT NICOLAU: Sobrepera (2), Ewulu (15), Esteve (4), Maki (10) i Costa –cinc inicial–; Wilson (1), Fontanals (5), Carbonell (8), Pujol (9), Renom (2). 15/37 en tirs de dos, 5/26 en triples (2 Maki, 1 Fontanals, Carbonell i Pujol) i 11/15 en tirs lliures. 32 rebots (13 Ewulu), 8 assistències (3 Sobrepera) i 32 de valoració (18 Ewulu). PARCIALS: 17-17, 9-19 (26-36); 24-9 (50-45) i 25-11 (75-56).