FCBQ

El Quart trenca en el tercer període

MONTGAT 58 QUART 67

QUART: Mora (9), Pantrigo, Casadevall (3), Claveguera (5), Artacho (16) –cinc inicial–; Bosch (6), Rodríguez (5), Ibanco (6), Rubirola (4) i Juscafresa (13). 4 triples: 2 Juscafresa, 1 Rubirola i Rodríguez. 19/32 tirs lliures. 20 faltes. Eliminat: Bosch. MONTGAT: Baluda (16), Costa (2), Sardà (5), González (9), Franch (8) –cinc inicial–; Bajardí, Palomar, Perera, Via (4), Lario, Sánchez, Balletbó (12). 4 triples: 2 Baluda, 1 Sardá i Franch. 12/18 en tirs lliures. 28 faltes personals. Eliminats: Balletbó i Bajardí. PARCIALS: 15-18, 14-12, 20-6 i 18-22. COMENTARI: Triomf del Quart basat en un tercer període espectacular en què va trencar totalment el partit. No va ser pas tan fàcil en la primera meitat. L'intercanvi de cistelles va donar un punt de marge en el descans al Montgat (29-30). Després de la represa va arribar el festival local, amb una bona defensa i corrent al contraatac, aconseguint cistelles fàcils. El Quart va controlar el darrer tram i va adjudicar-se la victòria.