FEB

Sonora ‘vendetta' del Germans Cruz

EBA. El Quart arrasa en el seu pas per Sants en un partit idíl·lic i perfecte en què agafa 23 rebots més que el seu rival

El Quart va passar com un cicló pel pavelló de l'Espanya Industrial contra un rival que els d'Albert Brea tenien moltes ganes de derrotar. El líder va arrasar el barri de Sants amb una victòria per 50 punts que culmina la revenja de l'any passat, quan van perdre en l'anada i la tornada. Joc seriós, defensa sòlida i excel·lent circulació de pilota per fer mal a dins i a fora. Aquests van ser els arguments incontestables del Quart des del salt inicial en un partit en què el JAC Sants tampoc va tenir el dia en el tir (2/29 en triples). El domini del rebot va ser aclaparador, amb Masllorens fent de les seves i Dos Santos signant el seu millor partit amb els verd-i-negres. La bona direcció de Bataller també va provocar que al final del segon quart els visitants ja tinguessin el partit trencat (25-45). En la represa, rotacions i festival continu d'un Quart perfecte, fent el partit perfecte. Triomf idíl·lic.

JAC SANTS 43 QUART 93

JAC SANTS: Fernández (4), Soto (8), Vázquez (8), Marco i Pérez (5) –cinc inicial–; Mas (3), Renau, Belver (5), Hahneiser, Pagès (10), Vallina, Galbete. 14/31 en tirs de dos, 2/29 en triples (Pagès i Pérez) i 9/12 en tirs lliures. 20 rebots (4 Pérez), 5 assistències (2 Mas) i -4 de valoració (10 Soto). GERMANS CRUZ QUART: Dos Santos (11), Bataller (11), Camós (4), Masllorens (18) i Jiménez (3) –cinc inicial–; Puertas (5), Brazo (3), Serra (3), Martorell (4), Vila (9), Lozano (8), Juscafresa i Kanis (14). 19/40 en tirs de dos, 11/23 en triples (3 Masllorens, 2 Bataller, 1 Brazo, Serra, Jiménez, Vila, Lozano, Kanis) i 22/30 en tirs lliures. 43 rebots (12 Kanis), 16 assistències (4 Vila) i 125 de valoració (20 Dos Santos, Bataller i Masllorens). PARCIALS: 13-18, 12-27 (25-45), 7-23 (32-68) i 11-25 (43-93).