FCBQ

El Quart B no en fa prou amb un bon tercer període

PINEDA 71
QUART B 63

QUART B: Bosch (6), Mora (7), Rodríguez (4), Ibanco (2), Juscafresa (12) –cinc inicial–; Pantrigo (2), Rubirola (4), Casadevall (8), Martí (2) i Clavaguera (16). 2 triples: Juscafresa. 13/20 tirs lliures. 23 faltes. PINEDA: Cooper (21), Llorens (5), A. Rolod, Stokes (13), Armstrong (25) –cinc inicial–; Serra (1), Sisoho (3), G. Rolod (4), Pérez (2), Nogueras i Grau (1). 7 triples: 3 Armstrong, 2 Cooper, 1 Llorens i Sisoho. 10/20 tirs lliures. 22 faltes. PARCIALS: 15-21, 18-20, 13-9 i 17-21. COMENTARI: El Quart només va plantar cara durant el tercer període, en què els gironins van intensificar una defensa que durant la primera meitat havia estat molt tova. Aquesta millora va permetre al filial quartenc arribar al darrer quart amb un mínim desavantatge de 4 punts, però els locals no van ser capaços d'acabar de donar la volta al marcador i endur-se finalment la victòria.