ACB

Plantofada inesperada

Lliga Endesa. El MoraBanc cau en l'últim instant permetent dos rebots en atac en l'última possessió. White, a 0,7 segons, dóna el cop de gràcia

Plantofada inesperada la que va rebre ahir el MoraBanc Andorra, que va veure com l'Iberostar Tenerife s'emportava el triomf en l'última acció del partit després de permetre dos rebots ofensius en l'última possessió –el primer va donar tirs lliures a Sekulic i el següent, en l'errada del montenegrí en el segon tir lliure, la pilota perquè White definís. Tot i la presència per anotar prop de l'anella, l'equip de Joan Peñarroya va pagar car el desencert en el tir exterior, en contrast amb la inspiració canària.

Els detalls

No hi ha secrets al Principat i localitzar Shermadini en el joc a mitja pista és sempre d'obligat compliment. Literalment imparable, el georgià traçà una línia (11-7, 5'). L'ofensiva era clara, però els problemes venien al darrere per contenir la mobilitat d'Arco. Un altre forat era a les cantonades i, replicant Stojanovski (15-16), Beirán en deia bé (20-22).

L'equip es veia frenat pel desencert en el triple (1/7), però Jones, treballant bé el rebot ofensiu mantenia el to (26-25). Es trobaven punts, però també se n'encaixaven. I de tres en tres: 5/7 triples illencs en el segon quart. Clark, per fora o per dins, estava inspirat (38-39), malgrat que l'Iberostar eixamplava marges amb la connexió Abromaitis-Jones (39-47).

Sense Shermadini (3 faltes), el tercer quart va ser de Jones. Ell i Schreiner contagiaven l'equip en cistella pròpia (45-50) i on el pivot no arribava en atac ho feia Beto (52-53). Ben falcat en defensa, controlant el rebot, els tricolor entraven al darrer parcial amb la paella pel mànec (61-58).

Superat un intercanvi, la tornada de Shermadini empenyia l'equip (72-68, 35'), però la disposició de Vidorreta d'acabar jugant amb San Miguel, White i Richotti junts va desmuntar el MoraBanc. Sense antídot per a l'argentí, vuit punts seus van situar el 73-76 i, després de l'últim esforç de Jones (77-76), un primer rebot ofensiu va permetre Sekulic empatar i un altre, en la mateixa acció, va habilitar White perquè deixés en evidència la defensa andorrana.

2
rebots ofensius
va capturar l'Iberostar en el darrer quart, en els últims 14 segons de partit.
13
triples
de 26 intents per a l'Iberostar (50%), al costat del pobre 7/22 (32%) dels andorrans. En el descans (39-47), l'equip de Tenerife tenia un 8/12 (66%).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)