Navarro (2), Garcia (8), Martorell (15), Pedemonte (8), Zúñiga (14) –c. i.–; E. Gironell (3), F. Gironell (5), Ferrari, Anaya (6), Lasheras (6), Benet. 6 triples: 2 Garcia, 1 Martorell, Anaya, Zúñiga, Lasheras. 13/23 lliures. 18 faltes.
Julià (4), Planas (12), Barris (11), Gironès (1), Angelats (13) –cinc inicial–; Stewart (11), Juanola (10), Martínez (8), Vila, Parals (8). 8 triples: 2 Martínez, Barris, Parals, 1 Juanola, Planas. 13/19 tirs lliures. 20 faltes personals.
PARCIALS:
25-20, 20-18, 9-16 i 13-24.
COMENTARI:
Victòria a domicili del Bescanó, que li permet continuar lluitant per la permanència. El primer temps va ser de domini local per l'encert. Després del descans, una millora en la defensa dels gironins els va permetre arribar al final de l'encontre amb un avantatge d'11 punts.
76
SANT GREGORI:
Fuster (24), Gallego (10), Brea (3), Duran (16), Torrent (10) –cinc inicial–; Llamas (2), Ferrer (1), Masdemont, Torras, Prat (9), Ricart (1). 9 triples: 4 Fuster, 2 Gallego, 3 Prat. 15/29 tirs lliures. 26 faltes personals.
72
VILASSAR:
Fernández (5), Millaruelo, Gómez, González (29), Chaudron –cinc inicial–; Morató (12), Roig, Torroda (6), Godall (6), Puente (5), Vera (9). 4 triples: 2 Godall i 2 González. 18/31 tirs lliures. 26 faltes personals.
PARCIALS:
22-17, 16-18, 17-19, 21-18.
COMENTARI:
Triomf local en un partit molt igualat, en què una bona sortida va permetre al Sant Gregori aconseguir un 21-7. Però les pèrdues van donar opcions al Vilassar (38-35 mitja part). En l'últim quart, els visitants s'avançaven (58-65 en el minut 34). Una reacció final amb molt bones defenses i anotant al contraatac, amb un parcial de 12-0, va capgirar el marcador.