Espanyol

Confiança total en David Gallego

3a divisió. L’entrenador de Súria continuarà dirigint l’Espanyol B la temporada que ve després de ser ratificat per Jordi Lardín, que ja li posa deures: “L’objectiu és tornar a segona B”

David Gallego continuarà una temporada més a la banqueta de l’Espanyol B. El club valora la seva tasca més enllà dels resultats esportius i del descens de categoria i manté la confiança en el tècnic de Súria, que complirà el seu contracte –acaba l’any que ve– i, fins i tot, rebrà una proposta de renovació. Aquesta és almenys la idea que té el director esportiu blanc-i-blau, Jordi Lardín, que ahir va deixar clar que Gallego continuarà, valorant-ne sobretot la seva tasca formativa. El màxim responsable de la parcel·la esportiva del club, de fet, va remarcar la dificultat de competir amb normalitat amb tots els condicionants que ha tingut –quatre homes importants com Aarón, Marc Roca, Marc Navarro i Melendo han entrat en la dinàmica del primer equip– i, tot i assumir que “la temporada no ha estat exitosa”, confia en el potencial del planter per recuperar la categoria la pròxima temporada: “L’objectiu és tornar el B a segona B.”

Soria també marxa

El club blanc-i-blau ja està treballant en la configuració del projecte de la temporada que ve i aquests dies ja ha anat anunciant algunes baixes. A les de Borja, Mickael Latour, Guille Andrés i Rufo, també s’hi ha de sumar la de Carles Soria. El lateral de Calaf ha arribat a un acord amb l’AEK Larnaca xipriota, on hi ha Xavi Roca com a director esportiu i Imanol Idiakez com a entrenador. Aquesta no serà la darrera baixa, ja que encara s’ha de solucionar la situació de bona part del bloc d’aquesta temporada. El filial, en tot cas, mantindrà la línia de les últimes temporades, en què s’ha nodrit bàsicament de futbolistes provinents del juvenil de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)