Espanyol

Espanyol

Perarnau medita la decisió

Mercat. L’exdirector esportiu es va reunir amb Chen Yansheng, que li va traslladar la seva proposta perquè es faci càrrec de la direcció general esportiva. El maresmenc s’ho està pensant

Òscar Perarnau es va reunir ahir amb Chen Yansheng. El president de l’Espanyol li va traslladar la seva proposta per encarregar-se de la remodelació i la direcció de l’àrea esportiva. El mandatari xinès vol que sigui el responsable de l’àrea esportiva. És a dir, un director general que coordini tota l’àrea esportiva des del primer equip fins al futbol de base. Perarnau seria l’encarregat de parlar directament amb el màxim mandatari blanc-i-blau i reportar-li tots els moviments que es produeixin a la parcel·la esportiva del club. Tindria tot el poder de decisió per traçar sinergies i crear un model de club modern i eficaç a tots els nivells. Això també comportarà crear una estructura mèdica de club i atenció per als jugadors, un equip de fisioterapeutes i les accions a seguir en la política de planter. Seria l’encarregat de modelar cap a on ha de caminar esportivament el club en els pròxims anys. Actuaria com un dels òrgans jeràrquics del club i estaria en el cercle de confiança de Chen Yansheng. Un nucli dur del qual formen part els vicepresidents Adolf Rossaud i Carlos García Pont; el conseller delegat, Ramon Robert, i el conseller Mao Ye.

La presència d’Òscar Perarnau no trauria atribucions a Jordi Lardín, que seguiria com a director esportiu, però Perarnau seria el seu cap. La relació entre tots dos és bona i ja van treballar plegats fa un any i mig abans de la seva marxa del club per motius familiars quan el d’Esparreguera era el coordinador del futbol de base i el maresmenc, director esportiu. Aquest punt és el que més preocupa Perarnau, que en cap cas vol aterrar al club per fer ombra a Jordi Lardín. Òscar Perarnau va sortir de la reunió amb Chen Yansheng demanant un marge de maniobra per meditar la proposta del mandatari xinès. La relació entre tots dos és fluïda i, com recordàvem en la nostra edició d’ahir, fins i tot després de la seva sortida del club ha mantingut un contacte regular amb l’exdirector esportiu i li ha anat trucant per conèixer com evolucionaven els seus assumptes personals que el van obligar a marxar del club. Chen Yansheng ha anat buscant un perfil com el de Perarnau, però no l’ha trobat i no el podia forçar a tornar. Ara tot ha canviat, perquè ha deixat enrere els contratemps familiars. Fins i tot, per fer més acurada la seva tria, i no guiar-se exclusivament pel feeling personal que té amb Perarnau, es va posar en mans d’una empresa cercatalents que va trucar personalment al tècnic, en nom de Rastar Group, per fer-li una entrevista. Una conversa que es va centrar més a conèixer el perfil de gestió i com respondria Perarnau en una dinàmica de grups humans i com afrontaria diverses situacions amb conflictes. La prova va resultar satisfactòria i va corroborar les bones sensacions que sempre havia tingut el president.

Ara la pilota està a la taulada d’Òscar Perarnau, que haurà de meditar junt amb el seu entorn familiar la proposta que li ha fet Chen i si respon al que buscava. Tindrà feina de despatx ineludible, però també una part relacionada amb la gestió esportiva i coordinació, que és el vessant que més l’atrau. Haurà de posar tot en una balança i veure si els pros superen els contres. La decisió s’haurà de prendre al llarg d’aquesta setmana. Perarnau té dues ofertes més sobre la taula. Una d’un altre club de la lliga i una altra de l’estranger. Una està molt avançada. El maresmenc ha tingut reunions directes amb el president d’un d’aquests dos clubs. El dirigent en qüestió espera el seu sí per signar els contractes i que el maresmenc posi fil a l’agulla. Així doncs, Òscar Perarnau haurà de desfullar la margarida del seu futur, però ho farà amb serenitat i, malgrat sentir com qui més l’Espanyol després de 20 anys al club, la decisió serà estrictament professional. Seran hores decisives. Tot pot passar: que Perarnau torni a l’Espanyol o que esculli un altre destí.

ARQUITECTE GLOBAL

Tindria tot el poder per traçar sinergies i crear un model de club modern i eficaç

AL MOLL DE L’OS

Actuaria com un dels òrgans jeràrquics del club i estaria en el nucli dur de Chen

ROLS DIFERENTS

La presència d’Òscar Perarnau no trauria atribucions a Jordi Lardín
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)