Espanyol

espanyol

Perfilant la pretemporada

Preparació. L’Espanyol està pendent de tancar un partit a Indonèsia per acabar de quadrar la seva fase de preparació, que s’iniciarà el 10 de juliol amb les rutinàries proves mèdiques

L’Espanyol tornarà a l’activitat el 10 de juliol amb les rutinàries proves mèdiques. Falten només tres setmanes perquè els futbolistes comencin a suar, però, de moment, el gros de partits a disputar en la fase de preparació encara no està tancat. Tot està pendent de si es fa una minigira de quatre dies per Indonèsia la segona quinzena de juliol per disputar un partit contra un conjunt local. Ara mateix, dos emissaris del club estan analitzant les instal·lacions asiàtiques per veure la idoneïtat d’anar-hi. Si no es concreta aquest partit, l’Espanyol jugarà el 22 de juliol contra l’Olympique de Marsella, tal com va anunciar ahir el club francès. El que sí que ja està tancada és una gira per Alemanya del 31 de juliol al 7 d’agost, i ja es tenen lligats dos enfrontaments, amb l’Hamburg i el Groningen holandès, si bé busca encara un rival per a un tercer per completar la preparació.

Previ a l’estada per terres germàniques, els blanc-i-blaus jugaran a Suïssa un amistós el dia 28 contra el Borussia Dortmund.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)