Espanyol

Espanyol

pretemporada

L’Espanyol es regala una golejada a Indonèsia (0-7)

Pretemporada. Els de Quique fulminen sense oposició al Persija en el primer amistós de preparació. Granero es va convertir en un dels protagonistes fent dos gols en el seu debut

L’Espanyol es va regalar avui una golejada a Indonèsia en el seu primer partit amistós de la pretemporada. Els deixebles de Quique en van tenir prou amb els primers minuts per corroborar que el Persija no seria rival per ells. En vint minuts l’Espanyol ja guanyava per 0-3 amb gols de Gerard Moreno i dos de Granero. El madrileny que debutava ahir amb la blanc-i-blava no va poder tenir millor estrena. Més difícil ho va tenir l’altre debutant, Mario Hermoso, que va jugar al costat de David López a l’eix de la defensa. El central no va tenir gaire feina i va estar molt poc exigit. Mateix camí va seguir Pau López que tornava sota pals després de la seva cessió al Tottenham. El gironí es va convertir en un espectador més i només es va moure en les celebracions dels gols dels seus companys. Van completar el festival golejador dels blanc-i-blaus Jurado i David López. A la segona part, es van sumar a la festa golejador Aarón Martín i Pape Diop.

Ara l’Espanyol retornarà a Barcelona on està previst que s’entreni divendres a la tarda a la Ciutat Esportiva per seguir amb la pretemporada on els segon amistós enfrontarà als blanc-i-blaus a l’Olot el dimarts 25 de juliol.