Espanyol

Empat amb bones sensacions

Continuïtat. Quique Sánchez Flores repeteix onze i els blanc-i-blaus treuen un 0-0 de Vila-real amb ocasions per endur-se la victòria

L’Espanyol està retrobant els mecanismes de la passada temporada i aquest vespres ha sumat un punt a Vila-real. 0-0 en un dels camps més complicats de primera visió i amb la sensació que el resultat ha estat curt.

Quique Sánchez Flores ha repetit l’onze que dilluns es va imposar al Celta, malgrat ser una setmana de tres partits en sis dies. L’Espanyol ha sortit amb valentia i després d’un xut perillós de Baptistao, Jurado ha perdonat el gol en el minut 6 rematant de cap sol una centrada d’Aarón, que ha sortit alta. El duel, però, podria haver canviat molt acte seguit quan Javi Fuego ha enganxat el peu de Samu Castillejo dins l’àrea amb l’àrbitre a un metre, però Munuera Montero ha deixat seguir el joc.

El Vila-real ha viscut aleshores un tram de domini, si bé la millor ocasió ha estat per a l’Espanyol en un córner, en què Barbosa s’ha lluit estirant-se per evitar el gol de cap de Mario Hermoso. L’onze periquito se sentia còmode i mica en mica s’ha apoderat de la pilota, desesperant la parròquia local. El guió previst s’ha capgirat i els groguencs només han creat perill a la contra, primer amb una canonada molt llunyana de Trigueros que ha fregat l’escaire i un excel·lent contraatac que Bakambú ha espatllat xutant pel mig. Els blanc-i-blaus també han tingut l’opció d’avançar-se amb una centrada de Darder al segon pal per a la volea de Piatti, que ha sortit alta, amb Jurado més ben situat al costat.

La segona part ha arrencat amb la mateixa tendència i un Espanyol molt còmode. Quique Sánchez Flores ha mogut la banqueta fent entrar Melendo per Piatti i Gerard Moreno ha posat a prova Barbosa en el 61’. Sergio García ha estat el següent moviment, si bé l’oportunitat ha arribat al bàndol local amb una ruleta de Bakambú i l’excel·lent resposta de Pau. La rèplica ha estat una segona jugada en què Víctor Sánchez ha baixat una passada llarga i David López ha rematat caient dins l’àrea, un xic alt.

En el tram final el Vila-real ha acabat tancant l’Espanyol a l’àrea. El partit se li ha fet llarg i els dos han tingut ocasions en el descompte. Javi Fuego a pilota aturada per als visitants i el turc Ümal per als locals. Però el marcador no s’ha mogut en cap moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)