Espanyol

“Cou que sigui tan fàcil anul·lar un gol a l’Espanyol”

Quique Sánchez Flores. Entrenador de l’Espanyol

Quique Sánchez Flores va aparèixer a la sala de premsa amb ganes de mossegar-se la llengua arran del gol mal anul·lat. “Prefereixo no parlar del gol. Ha estat una galleda d’aigua freda. Pensàvem que ens havíem avançat. Hem fet un partit per merèixer trobar el gol però la falta d’encert no ens ha deixat. Em quedo amb molts detalls positius.” Però no va caldre insistir gaire perquè l’entrenador de l’Espanyol mostrés el malestar que duia a dins, convençut que en altres camps el col·legiat s’ho pensaria molt més abans de prendre una decisió així. “Tots tenim al cap la pregunta de si aquest gol, si el trasllades a un altre escenari més gran, seria tan fàcil anul·lar-lo. Ho lamentem perquè era molt legal. Fa mal i cou que sigui tan fàcil anul·lar un gol a l’Espanyol, però estem al costat dels àrbitres. Cal estar molt convençut per xiular-la i, si ho estava, ho respectem. A final de temporada es compensa. Em quedo amb el fet que la gent s’ho ha passat bé.”

Quique, que va lloar el joc defensiu de l’Espanyol, estava satisfet de veure que l’equip havia seguit el guió planejat, però hi afegia que havia faltat punteria. “Tinc la sensació que hem sovintejat l’àrea rival, amb moltes centrades i rematades de prop i senzilles. Altres cops, amb menys hem marcat gols. Hi ha vegades que la pilota no vol entrar. Sabíem que l’amplitud ens donaria la profunditat i així ha estat. Som hàbils trobant els passadissos per fora.” I un nom propi: Hermoso. “Els nois creixen, s’esforcen, valoren el treball, tenen el mateix nom però varien amb el temps. Li ha passat a Aarón, Navarro o Roca, gent que treballa fort, al costat dels veterans i això ajuda al creixement. Va passar amb Aarón i està passant amb Hermoso. Tenim una defensa molt jove.”

COMPARACIÓ

“Aquest gol, si el trasllades a un altre escenari, seria tan fàcil anul·lar-lo?”

PUNTERIA

“Altres cops amb menys hem marcat. A vegades la pilota no vol entrar”

PROTAGONISTA

El madrileny elogia el creixement de Mario Hermoso en tan poc temps
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)