Espanyol

Ramon Robert

conseller delegat de l'Espanyol

“Pau? Volem arribar a bon port i hi arribarem”

Mercat. Robert diu que el club està treballant des de “la calma” la renovació del porter i lamenta la derrota de diumenge contra el València

El conseller delegat, Ramon Robert, va aprofitar l’acte de la Fundació de l’Espanyol per repassar l’actualitat blanc-i-blava. El directiu va lamentar la derrota contra el València. “L’espanyolisme està tocat”, va reconèixer després del bon partit fet. “Es va gaudir del futbol i no es va poder rematar amb una victòria. S’està en el bon camí, però si no es guanya no es pot estar satisfet”, assumia Robert, que, tot i això, es mostrava esperançat de la futura trajectòria de la lliga i conscient que s’han d’apropar als llocs capdavanters. “Hem de seguir lluitant i buscant l’objectiu marcat, ser equip d’Europa a partir del tercer any. Ens hem de seguir exigint.”

D’altra banda, Robert també va parlar de la renovació de Pau López. “Tothom vol arribar a bon port, i no dubtem arribar-hi. Ho estan portant des de la calma, com s’han de tractar aquestes coses.” El porter, que acaba contracte a final de temporada, està estudiant la proposta de l’Espanyol, que li va arribar fa quatre dies. El club, mitjançant Lardín, ja va declarar públicament que espera tancar la renovació del gironí abans d’arribar al Nadal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)