Espanyol

espanyol

la ressaca del derbi

“Aquesta alegria ja no ens la treu ningú”

El capitans. El vestidor verbalitza el moment d’eufòria que viu la plantilla després de guanyar al Barça en l’acte de presentació del nou patrocinador del frontal de la samarreta, Riviera Maya

David López, Javi López i Víctor Sánchez van deixar palesa l’emoció en què va viure el vestidor el triomf d’ahir davant del Barça a Cornellà. “És un subidón”, deia gràficament Javi López que afegia “El vestidor està content però imagina’t a Melendo que és l’únic que ha pagat per jugar a l’Espanyol”, deia l’andalús sobre el golejador de la nit. El petitó Melendo va començar amb 5 anys a jugar a l’Escola RCDE del club. Una activitat extraescolar que van pagar els seus pares per controlar la hiperactivitat del més petit de la casa. Un any després ja entrava als federats del club. “Ens mereixiem una victòria així i una merescuda recompensa. Estem molt contents, queda el partit de tornada, però aquell moment de felicitat no ens ho treu ningú”, confessava David López. “La gent té que estar il·lusionada però de portes endins hem de rebaixar l’eufòria però la gent ho ha de gaudir d’aquest moment”, assegurava Víctor Sánchez que afegia sobre el partit de tornada del pròxim dijous. “ Impossible no hi ha res però si ho hem fet aquí perquè no fer-ho allà, Ells si poden ficar-nos cinc ens els ficaran i hem d’estar atents”.

Aquestes declaracions es van produir en l’acte de presentació del nou patrocinador, Riviera Maya. El conglomerat turístic de l’Estat de Quintana Roo lluirà en el frontal de la samarreta els pròxims 6 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)