Espanyol

espanyol

Rousaud relativitza el llançament d’objectes en el derbi

Vicepresident. Diu que es van prendre totes les mesures de seguretat per viure un derbi sense violència i confirma que es van prohibir l’entrada a certs aficionats blaugrana

El derbi viscut a Cornellà no va poder estar exempt de polèmica a les graderies. Aquesta tarda el vicepresident del club, Adolf Rousaud, va valorar les diferents problemàtiques que van surgir abans i durant el derbi. El primer incident es va produir abans del partit on un centenar de seguidors blaugrana, alguns integrants dels antics Boixos Nois segons fonts policials, van voler entrar a l’estadi prèvia compra d’entrades mitjançant diversos tour operadors. “Vam tenir una informació dels responsables de seguretat del club i dels agents policials i vist que hi havia un potencial risc si entraven a l’estadi ho vam evitar. El nostre compromís és amb la no violència a l’estadi i el que es va acordar és prendre les mesures perquè això no passés”, relatava el mandatari blanc-i-blau durant el trascurs de la presentació de l’acord de patrocini amb Riviera Maya. Rousaud també va relativitzar el llançament d’objectes i els insults, dos fets que el col·legiat no va recollir a l’acte arbitral. “Van donar instruccions per complir amb totes les normatives de seguretat de tota mena. Codemem qualsevol manifestació d’odi o insult i els llançament però a partir d’aquí tothom ha de relativitzar els aconteixaments”. Cal recordar que l’objecte que va impactar al porter blaugrana, Cillesen, era una bola de paper d’alumini.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)