Espanyol

Triomf a San Mamés en l’últim partit

Lliga. El conjunt blanc-i-blau s’imposa amb un gol de David López i malgrat malbaratar una gran quantitat d’ocasions de gol

L’Espanyol ha tancat la lliga amb una victòria a San Mamés. David López ha fet el 0-1 en el tram inicial i els blanc-i-blaus han malbaratat una col·lecció interminable d’ocasions de gol entre les protestes de l’afició de l’Athletic. L’etapa David Gallego es tanca amb 13 punts de 15.

L’Espanyol s’ha trobat amb l’inici ideal quan en el minut 8 Piatti ha tret un córner i David López ha rematat completament sol a la frontal de la petita per fer de cap l’1-0. La segona ocasió també ha estat dels periquitos amb una bona centrada de Dídac arribant a la línia de fons i la rematada alta de Baptistao. El brasiler també ha protagonitzat la següent en una bona combinació amb Javi López i el toc final de Gerard Moreno, que ha topat amb l’esquena d’un defensa quan anava al fons de la xarxa. L’onze dirigit avui per Toni Clavero ha pogut ampliar l’avantatge entre xiulets del públic a la poca esma de l’Athletic, que ni tan sols ha fet una falta fins a la segona meitat. Els mocadors han aparegut quan Fernández Borbalán ha xiulat el final del primer temps.

Les queixes del públic han tingut poc efecte perquè a la segona part s’ha mantingut la tendència i en el 57’ Baptistao ha entrat a l’àrea i la passada de la mort a Gerard Moreno li ha quedat un xic endarrerida. Segons més tard, Kepa s’estirava per impedir el gol de Sergio García.

Els dos entrenadors han fet canvis, però l’Espanyol ha mantingut el degoteig d’ocasions clares. Sergio García no ha definit bé en el 69’ i Lekue ha replicat en el 75’ amb una cursa en solitari i xut fregant el pal. Acte seguit Gerard Moreno ha provat el gol des del mig del camp en una passada enrere defectuosa de l’Athletic, generant més xiulets. L’opció més clara ha estat en un primer toc de Gerard Moreno per a l’entrada de Javi López i la passada de la mort del lateral a Melendo, que ha trobat una bona resposta de Kepa.

.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)