Espanyol

Rubi anuncia que deixa l’Osca

Mercat. El tècnic de Vilassar de Mar ha anunciat aquest matí la seva desvinculació del conjunt aragonès. Això dóna llum verda a l’Espanyol per oficialitzar la seva contractació en les pròximes hores. Un acord que el lligarà amb l’entitat blanc-i-blava per dues temporades.

Joan Francesc Ferrer “Rubi” (Vilassar de Marc, 1970) acaba d’anunciar en roda de premsa que deixa l’Osca i no continuarà a l’equip aragonès la temporada vinent. “Marxo molt satisfet del treball que he realitzat. M’he sentit molt estimat, he fet una cosa molt bonica”, ha dit el preparador maresmenc. “El club m’ha ensenyat moltes coses. Estic molt agraït a aquesta ciutat. El més bonic que he viscut és veure la gent gran emocionada per l’ascens. Ells m’han transmès que ha gaudit. Estic molt content”

El tècnic també ha revelat que els seus col·laboradors Xabier Gil, preparador físic, el seu segon, Jaume Torres, i Manel Rodríguez ajudant tècnic compartiran el seu nou destí. Una nova etapa que serà a l’Espanyol on signarà un contracte per les dues temporades vinents. El club blanc-i-blau només estava pendent de les paraules de comiat de Rubi de l’Osca per donar oficialitat a l’acord. Una confirmació que es produirà en les pròximes hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)