Espanyol

Jurado, una bombolla d’oxigen

José Manuel Jurado ja no pertany a la disciplina de l’Espanyol. L’andalús ha signat un contracte per dos anys amb l’Al-Ahli d’Aràbia. Al davanter només li quedava un any de contracte amb el club blanc-i-blau i la seva sortida és una autèntica bombolla d’oxigen per a la delicada massa salarial de l’Espanyol. Jurado cobraria, en el seu últim any de contracte, tres milions d’euros. Una motxilla que ara es treu de sobre el club. “Vull agrair la confiança de tots per dos anys meravellosos a Barcelona. Des de l’Aràbia Saudita us continuaré donant suport sempre. Sempre periquito”, deia el futbolista en una nota a les xarxes socials.

Ara el club necessita continuar alimentant l’operació sortida. El pròxim futbolista que podria fer les maletes és Roberto Jiménez. El porter cobrarà 2,5 milions en el seu últim any de contracte i està negociant la seva sortida. Altres futbolistes que també podrien sortir per la seva elevada fitxa són Piatti i Hernán Pérez. El problema de tots dos és que els seus contractes són de llarga durada i això fa més complicada l’operació ja que les ofertes que han arribat no agraden.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)