Espanyol

Roca torna a somriure

Pretemporada. El migcampista afronta la temporada amb il·lusions renovades. “L’arribada de Rubi encaixa amb la meva proposta de joc; és una molt bona notícia que estigui aquí”, afirma

Marc Roca afronta la nova temporada amb il·lusions renovades. El mig de la Granada del Penedès era el futbolista més determinant de la generació Chen. Quique Sánchez Flores li va donar la oportunitat de debutar a primera. Del seu paper protagonista a l’inici va acabar desapareixent de les alineacions i les convocatòries. “Totes les situacions m’han ajudat a madurar, a tenir confiança en mi i creure, veure que les coses són difícils però amb treball tot s’aconsegueix i al final vaig poder tenir oportunitats amb David Gallego. És important acabar amb bones sensacions. Al final em vaig tornar a sentir futbolista i vaig acabar la temporada amb un altre gust de boca”, assegurava el jove del planter.

Ara tots els futbolistes comencen de zero i la figura de Joan Francesc Ferrer Rubi pot ser clau: “Ha estat molt positiva per a l’equip, estem tots amb molta il·lusió, la seva proposta ens encaixa i agrada molt, estem aprenent coses que ens faran millorar.” Roca torna a somriure i veu el futur amb màxima il·lusió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)