Espanyol

Joan Francesc Ferrer “Rubi”

Entrenador de l’Espanyol

“Estic molt dolgut, se’ns escapa una bona ratxa”

Rubi va encaixar la seva primera derrota ahir, contra l’Alavés. El tècnic blanc-i-blau no podia amagar la seva decepció per aquesta relliscada. “Estic molt dolgut perquè se’ns escapa una bona ratxa que teníem i en un partit on no hem estat inferiors. No era un partit per entregar la nostra ratxa, però això és futbol”, es lamentava, referint-se a un partit en què el VAR va tenir una incidència directa en els bioritmes d’un equip i l’altre. “Jugues amb l’estat d’ànim dels dos equips i vaig parlar amb els jugadors perquè això no els afectés, però a l’Alavés els va pujar l’adrenalina”, va reconèixer el tècnic. Tot i això, el de Vilassar de Mar va tirar d’autocrítica. “El que em dol és que ens facin els gols amb poca cosa”, i va desgranar els dos minuts letals de l’Espanyol. “Un encert d’ells és per un desequilibri nostre. No hem fixat bé les marques i no marques mai de primera jugada sinó de segona, hem estat poc murris. Tirem dotze córners i ens han fet un gol en un córner. Hem de tornar a treballar fort ara que hi ha l’aturada de seleccions.”

El tècnic esperava arribar a l’aturada invicte, com ell mateix va reconèixer. “Estic trist perquè estàvem amb ganes de sumar 7 punts i que la gent vingués contenta a Cornellà el dia del Llevant. Ara hem de corregir coses tàcticament.”

Abelardo i el VAR

El tècnic de l’Alavés, Abelardo, va reconèixer la incidència del VAR en el partit. “En el descans hem parlat de coses tàctiques però molta cosa mental, perquè el VAR ha vist la jugada de Laguardia que és penal, i res a comentar. Sé que és difícil, però hem de tenir el màxim respecte pel col·legiat. Si algú ha de protestar soc jo”, deia el tècnic asturià, que reconeixia l’impuls anímic propiciat pel segon gol anul·lat de l’Espanyol. “La jugada del 0-2, que el VAR ha anul·lat, ens ha reactivat i ens ha reforçat mentalment, perquè amb el 0-2 hauria estat molt difícil per a nosaltres guanyar. Tot i això, també hem tingut el mèrit nosaltres de marcar dos gols en pocs minuts i capgirar el partit. Si arriben a passar deu o quinze minuts amb el 0-1 favorable a l’Espanyol, tot s’hauria estabilitzat.” El tècnic asturià ha aconseguit la primera victòria de la temporada i un resultat que serveix als bascos per agafar moral. “Era un partit força complicat contra un Espanyol que arribava en un gran moment. Van aconseguir un gran punt davant el Celta i van jugar molt bé contra el València a casa seva, on va desplegar un gran futbol. A més, ha començat marcant, però ens hem refet. Tot això ens reforça moralment per al futur.”

RUBI I EL VAR

“Jugues amb l’estat d’ànim dels dos equips i l’Alavés va tenir un «subidón»”

ERRADES CLAU

“El que em dol és que ens facin els gols amb poca cosa”, deia el de Vilassar de Mar

ABELARDO

“La jugada del 0-2, que el VAR ha anul·lat, ens ha reactivat i reforçat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)