Espanyol

Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’

Tècnic de l’Espanyol

“L’important és el joc no la taula”

L’Espanyol suma 7 punts de 12 en aquest inici de lliga. Una situació que fa que l’Espanyol estigui en zona europea després de quatre jornades. “Per una banda, molt content però també penso que podríem tenir més punts. Però això de la classificació ho deixaria una mica de banda perquè perds un partit i caus tres o quatre llocs. Espero continuarr així per poder lluitar per posicions maques però el més important és com estem jugant”, ha sintetitzat el tècnic, que es felicitava per la calma dels seus. “Era un partit complicat. El Llevant s’ha tancat molt bé i no vam tenir les facilitats del València. Hem xutat molt però poques pilotes han anat entre els tres pals. No ens hem posat nerviosos i hem madurar el partit. Una pressió a dalt ens ha donat el primer”. Rubi continuava alimentant les bones sensacions. “Estava convençut que seríem un equip solid però en la part de fer gols ens hem de destapar una mica més.” El tècnic ha repetit el mateix onze. Un fet casual per la seva forma de ser. “És la primera vegada en la meva vida que he repetit un onze tres vegades i encara més després de perdre. Però he volgut repetir l’onze perquè els jugadors tenien ganes de treure’s l’espina de Vitòria”. El de Vilassar de Mar també destacava el fet de començar bé la lliga.“Vam sortir de la pretemporada amb bones sensacions i sabíem que podíem començar bé la lliga. I he remarcat a l’equip que havien de començar bé perquè sempre ens recordem de l’inici i del final. Si comencem bé sabem que podem tenir un bon nivell” i hi afegia: “M’agrada que la gent s’il·lusioni, que miri cap a dalt de la taula i no cap a baix. De portes endins hem de ser molt humils.”

Ara l’Espanyol arribarà dissabte al Bernabéu amb bones sensacions. “És l’escenari ideal per anar-hi, però no hem de pensar que perquè estem així serà més fàcil. Cal anar partit a partit i mantenir la bona dinàmica. Si afluixem en sortirem escaldats i és un rival on no podem adormir-nos”, ha advertit. Per últim, s’ha felicitat pel gol de Sergio García. “Està treballant al màxim per acostar-se al seu màxim nivell. Amb una mica de sort podria haver sumat tres gols i pot estar molt millor. És una notícia positiva.”

Per la seva banda, el tècnic del Llevant, Paco López, ha donat valor a les prestacions dels seus. “Per mi l’Espanyol no ha estat superior a nosaltres. Això és el que penso. Podria haver estat un empat.”

EL BERNABÉU

“És l’escenari ideal per anar-hi, però si afluixem en sortirem escaldats”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)