Espanyol

Rubi: “Tinc il·lusió d’enllaçar dues victòries seguides”

Optimista. Destaca que l’equip no té “eufòria” i està “mentalment preparat” pel partit de demà on els blanc-i-blaus volen sumar el seu primer triomf a domicili davant el Rayo

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ ha valorat el partit de demà davant el Rayo. El tècnic espera que els seus homes aconsegueixin el primer triomf a domicili. Un fet que se li resisteix als blanc-i-blaus. El de Vilassar de Mar també ha destacat la manca de gol en relació a les ocasions generades.

Eufòria.

“L’equip està tranquil i cal passar ràpid la pàgina. Són tres partits ens sis dies. Estem mentalment preparats.

Rotacions.

“Demà es veurà. No m’agrada avançar informació. Un onze que estigui fresc.

Colideratge.

“Si vols estar a dalt has de guanyar molts partits i si volem entrar en una dinàmica d’estar a dalt cal guanyar. La nostra obligació és guanyar partits”.

Dimensions estadi Vallecas.

“No és un camp gran però enganya una mica. No es tan estret com es diu. És una mica curt. El Rayo juga bé a futbol i la idea la intenten mantenir.

Gol i efectivitat.

“És cert. Una part important és qüestió de punteria i els jugadors saben que podíem portar algun gol més i estan preocupats per ajudar en aquesta faceta. En les que sí que hem d’estar una mica més afinats és les contres del final de partit. Podíem portar algun gol més però les ocasions s’estan generant. M’agrada guanyar 0-2 però l’Espanyol ha guanyat molts partits a fora de casa per 0-1”.

Guanyar a fora.

“Si, és un reclam que tenim: guanyar a fora. No ho hem aconseguit fins ara i tinc ganes d’enllaçar dues victòries consecutives”.

La imatge a domicili.

“Han estat tres partits molt diferents. Vigo és un partit igualat. Vitòria són cinc minuts que ho tirem tot per terra i Madrid, la dificultat, de no posar-te per davant en les dues que van tenir en la primera part. En els dos primers no hem pogut tancar el partit i això que hem marcat. No hem sabut tancar els partits però, a fora, a diferència de casa. El problema és la defensa.

Fons d’armari.

“M’agrada tenir a tothom endollat. A mig termini serà un problema per l’entrenador. Prefereixo el problema de què tothom vulgui jugar”.

Equip revelació.

Els equips es desfan en elogis cap als nostres jugadors. Si aconseguim que els rivals ens tinguin una mica de respecte és bo però per fer-ho hem d’aconseguir més victòries”.

Lliga de les oportunitats.

“Barça i Madrid, en una carrera de fons, quan es poden deixar punts és a l’nici de lliga. Jo estic il·lusionat per acabar a dalt i si guanyem demà seguim en la part alta”.

Puado i Javi López, a la llista

Rubi ha convocat a 19 jugadors per viatjar a Madrid. Les grans novetats són els retorn de Javi López i Javi Puado que ha superat els seus problemes al genoll. Les baixes són Pipa i Pedrosa. La llista completa és: Roberto, Víctor Sánchez, Naldo, Duarte, Borja Iglesias, Rosales, Sergio García, Darder, Baptistao, Dídac, Diego López, Melendo, Javi López, Hernán Pérez, Piatti, Puado, Marc Roca, Hermoso i Granero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)