Espanyol

També és benvinguda

Ambiciosos. Rubi va deixar clar que l’Espanyol afronta la copa amb l’objectiu de continuar passant eliminatòries: “És una competició en què l’Espanyol ha fet coses importants i no volem ésser menys”

La copa no fa cap tipus de nosa. Tot i el perill que una nova competició pugui fer perdre la concentració a un equip que ha començat el campionat de lliga com un tro, Rubi va deixar clar que el seu equip afronta l’eliminatòria dels setzens de final de la copa amb la ferma intenció de mirar d’avançar. “L’objectiu és passar l’eliminatòria, per a nosaltres és molt important perquè volem jugar partits i, com més en juguem, millor. És una competició en què l’Espanyol ha fet coses importants i no volem ésser menys aquest any. Hi anem amb la mentalitat de passar a la següent eliminatòria”, va afirmar el tècnic blanc-i-blau, que s’estrenarà amb el seu equip en el torneig del KO.

Amb ambició des de la seva arribada a la banqueta de l’Espanyol, Rubi ja ha demostrat que no s’arronsa i que no li fan por els reptes. Aquest cop, però, sap que el seu equip afronta el duel amb l’etiqueta de favorit i vol evitar relaxacions. El Cadis, de segona divisió i en un moment delicat tot i la victòria el cap de setmana contra el Lugo, arriba després de passar dues eliminatòries, però sap que necessita centrar-se en la lliga, on realment s’hi juga les garrofes. El tècnic gadità, Álvaro Cervera, ja va anunciar que la copa continuarà sent un banc de proves, tot i que no renunciarà a posar les coses complicades a l’Espanyol tot i la diferència de categoria. “No aspirem a ser millors que ells, però si a competir-hi. Sempre hi ha possibilitats de classificar-se per a la següent eliminatòria”, va dir el preparador de l’equip andalús, amb un discurs semblant al del seu homòleg a la banqueta catalana. Rubi no vol cap tipus de relaxació en el seus homes, tot i que ja va anunciar que jugarien alguns dels menys habituals: “El risc és no afrontar el partit amb serietat. Davant hi tindrem un rival amb jugadors que es volen reivindicar. És una plantilla amb molt bons futbolistes i cal prendre-ho amb la màxima serietat possible”, va dir el preparador de Vilassar de Mar.

Al mateix nivell

Així, doncs, l’Espanyol té clar que no vol relegar la copa a un nivell inferior i que l’afrontarà amb totes les conseqüències fins al final. “No em preocupa que la copa pugui quedar en un segon pla perquè la plantilla està mentalitzada en el tema. Sabem el que ens hi juguem demà i després tenim el partit de tornada, perquè les eliminatòries són de 180 minuts i no saps quan es poden decidir”, hi va afegir el tècnic blanc-i-blau. Les rotacions, a més, no seran una excusa: “Tots han de conèixer la nostra idea de joc independentment de si juguen molt o poc.”

El risc és no afrontar el partit amb serietat. Hi anem amb la intenció de classificar-nos
Joan F. Ferrer, ‘Rubi’
entrenador de l’Espanyol
No som millors que ells, però aspirem a competir-hi. Sempre hi ha possibilitats de passar
Álvaro Cervera
entrenador del cadis
Volem jugar partits i, com més en juguem, millor. És una competició en què l’Espanyol ha fet coses importants i no volem ser menys
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)