Espanyol

Rubi: “La importància del partit és total com si fos un de lliga”

La copa. No es refia del mal moment del Vila-real, en zona de descens. “Ens confondríem molt si pensem que ens donaran facilitats ” alhora que parlava del mercat “Per la situació econòmica que hi ha no es poden demanar”

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ ha comparegut aquest matí per valorar la prèvia de l’eliminatòria de vuitens de copa davant el Vila-real. Un partit que arriba després del triomf balsàmic en lliga davant el Leganés. Una victòria que ha servit als blanc-i-blaus per trencar la ratxa de sis derrotes consecutives en lliga. Ara l’escenari és diferent i es trobarà davant un equip com el Vila-real que està patint en la competició domèstica on només està un punt per sobre del descens.

Reforços en el mercat d’hivern.

“Per la situació econòmica que hi ha no es poden demanar i el que estic centrat és en els jugadors que tenim. El club sap el que es pot millorar dins d’uns paràmetres i qui ho té que respondre són els que s’encarreguen dels fitxatges”.

Partit de copa.

“Sabem el que representa la copa pel club i els jugadors i nosaltres ho sabem. El missatge que hi ha és que no existeixen amistosos. La importància del partit és total. Com si fos un partit de lliga. La prioritat per a mi és que tenim un partit oficial i la nostra mentalitat és sortir a guanyar-lo”.

Vila-real en zona de descens.

“Ens confondrien molt si pensem que el Vila-real ens ho posarà fàcil per la seva situació a la lliga. Tenen una gran plantilla i coneixent l’entrenador (Luis García) no es despistaran ni ens donaran facilitats”

Madrid i VAR.

“És una queixa que pot ser correcte però amb el Madrid i altres clubs tot es magnífica. I a nosaltres també ens ha passat. Ho vaig viure a Sevilla, també a Vigo i d’altres partits. Em sabia greu i tot queixar-me. La meva fe en el VAR segueix intacte però es seguiran produint errors tot i que es redueixen. No sé si el criteri haurà canviat de més a menys intervenció i això ens despista una mica a tots”.

Bapstistao i les seves llàgrimes a la banqueta en l’últim partit davant el Leganés.

“El veig com sempre i va estar afectat per una situació puntual però no l’ha afectat en els entrenaments i en el rendiment.

Luis García vs Calleja.

“El segell que li està intentant traslladar és un tema de molta competitivitat. Ell està treballant els seus automatismes. Hi han diferències però menys de les que es pugui esperar”.

Carrega de partits del Vila-real.

“Això ens passarà en la situació a la inversa. Hem tingut més per preparar el partit ara però a la tornada ens passarà. Ja sabem que hi han setmanes així en que jugues un partit cada tres i d’altres cada cinc o sis. No serà cap excusa.

Profunditat de banqueta per competir per les dues competicions.

“Estem en una situació de gener, en que venim de descansar, i em preocupa poc això de cremar jugadors. Tots volen jugar i en aquest sentit ha estat dura la situació de Javi. El que ens interessa és guanyar i és la nostra prioritat per demà”.

Javi López fora per decisió tècnica

Rubi ha donat una llista amb 19 convocats pel partit davant del Vila-real on destaca la presència d’Esteban Granero i Álex López, baixes davant del Leganés, i l’absència, de nou, de Javi López. El tècnic blanc-i-blau ha deixat clar que l’absència del capità és per motius tècnics. “És un tema tècnic i tàctic i estem manifestant que el Javi no sortirà d’inici però no hi ha cap mena de problema”.

D’altra banda, s’ha confirmat la baixa de Sergio García. El davanter té una lesió muscular de grau 1 a la musculatura isquiotibial de la cama esquerre. El període de baixa és d’entre dues i tres setmanes. El punta es perdrà el partit de copa de demà davant el Vila-real i el de lliga davant de la RealSociedad i és dubte pel duel davant l’Eibar i Ipurua.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)