Espanyol

“A la tornada l’Espanyol no es tancarà al darrere

Quique Setién. El tècnic del Betis veu l’eliminatòria oberta i no es refia dels catalans: “Tenen arguments per fer-nos mal, com s’ha vist”

Quique Setién estava relativament satisfet pel resultat de l’anada al RCDE Stadium. “L’eliminatòria està oberta i hem d’afrontar el partit amb molta seriositat. Ara volem recuperar molts futbolistes que estan una mica justos i això ens ha obligat a portar quatre jugadors del filial perquè no teníem prou efectius.” Malgrat el bon resultat, gràcies al gol de Sanabria, el tècnic del Betis es mostra caut. “L’Espanyol té molt bons jugadors i arguments per fer-nos mals. S’ha vist com s’anticipava i ens pressionava per robar la pilota al davant. Està tot obert i ja sabia que l’eliminatòria no es tancaria en aquest partit, sinó en la tornada al nostre estadi”. Setién donava importància al gol marcat. Fer un gol és important fora de casa. Un 0-0 seria suficient, però nosaltres no sabem jugar a defensar-nos i hem tingut una última fase on hem jugat més replegats i ells ens han creat dues ocasions”, tot i això sap que “fer un gol és definitiu. Ells no es tancaran tant al darrere com ho han fet en algunes fases del partit”.

Per la seva part, Roberto considerava que “encaixar un gol no és una diferència abismal perquè sabíem que allà, i per com és el Betis, havíem de marcar algun gol” i també parlava de la seva actuació: “Estic content, això et dona confiança. És el meu partit més complet amb l’Espanyol i és una llàstima no haver aconseguit la victòria. Esperem tenir més sort a la tornada i estem capacitats per passar l’eliminatòria”, deia el madrileny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)