Espanyol

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’

Tècnic de l’Espanyol

“Vila-real i Rayo? No són finals”

Rubi va veure com el seu equip entregava el partit en el primer quart d’hora però es va quedar amb l’actitud i l’orgull del seu col·lectiu. “No ens ha faltat intensitat i hem arribat una mica més tard per qualitat. Sembla que et facin el gol molt fàcil però és per la seva qualitat”, va dir el tècnic, que hi va afegir: “No estem satisfets amb els resultats que tenim en la lliga però polint quatre detalls i recuperant jugadors tirarem endavant. Estic convençut que millorarem.” I sobre els gols matiners va dir que no era un problema de “no jugar al 100% i d’actitud” sinó de “petits detalls” i va parlar del calendari: “Vila-real i Rayo? No són finals. Però primer tenim el Betis. Estem fent un esforç enorme per jugar cada tres dies, estem encantats de fer-ho però és un desgast.” Tot i això tenia clar quin és el punt dèbil de l’equip. “El que més em preocupa és el tema defensiu. No tant a casa sinó a fora. El Madrid ens ha arribat tres vegades i ens ha fet tres gols”, i no volia parlar del pròxim fitxatge, el davanter xinès que està a punt de signar. “Wu Lei? No puc parlar de jugadors que no estan aquí.”

Per la seva banda, el tècnic del Madrid, Santiago Solari, estava feliç després que el seu equip sumés el segon triomf a domicili en la lliga per primera vegada aquesta temporada. “Em quedo amb el primer temps, que hem començat molt bé; el partit només ha canviat en la segona part amb l’expulsió de Varane. Fa temps que fem la feina bé i no només en aquests últims tres partits. És l’esforç col·lectiu de tots.”

SANTIAGO SOLARI

“Hem començat molt bé el partit i només ha canviat amb l’expulsió de Varane”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)