Espanyol

Examen per reivindicar-se

Espanyol. L’equip de Rubi visita avui Mestalla disposat a donar continuïtat a la millora dels últims partits i, de retruc, tallar de soca-rel la mala ratxa a fora

En la lliga de les oportunitats, l’Espanyol encara hi té molt a dir. Amb els ànims que va donar el transcendental i agònic triomf contra el Rayo de la darrera jornada, el conjunt de Rubi afronta la visita a Mestalla disposat a tallar de soca-rel la gran assignatura pendent: vèncer a domicili. Les xifres ho diuen tot: quatre empats, set derrotes i un sol triomf, assolit a l’estadi del cuer, l’Osca. “Dels partits jugats a fora, en sis hem anat guanyant i no hem estat capaços d’acabar sumant els tres punts perquè ens ha faltat un punt de solidesa defensiva”, va destacar Rubi en la prèvia del duel.

El fet, però, és que Mestalla no sembla l’escenari idoni per al pitjor equip de la categoria lluny de casa, ja que hi acumula dotze anys sense guanyar, amb un bagatge pobríssim d’un empat i nou derrotes. Sigui com sigui, el camí a seguir és el dels dos últims compromisos, en què l’equip va ser capaç de mostrar els primers símptomes de l’anhelada recuperació igualant i capgirant un resultat en contra i, de retruc, assegurant el futur d’un Rubi el futur del qual estava en entredit. “Hi ha hagut partits en què hem estat molt seriosos, però sempre hi haurà fases en què patirem, i ha estat així tota la vida, si bé és cert que se’ns han ajuntat moltes coses perquè no puguem tenir el mateix nivell d’abans. Necessitem una mica de temps per acabar de polir coses en l’aspecte tàctic i anar recuperant jugadors”, va destacar el tècnic maresmenc.

LES FRASES

L’estat anímic de l’equip és molt bo, però és cert que ha estat una setmana molt dolenta amb coses que emprenyen
Ara estan en un moment boníssim, és complicat fer-li gols i estan guanyant partits
Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’
entrenador de l’espanyol

Rubi vol un recanvi per a Piatti

Els contratemps en forma de lesions han marcat la setmana a Cornellà. Confirmats els pitjors pronòstics amb Piatti, ahir el protagonista va ser Sergio García, després que es confirmés que estarà un mes i mig de baixa a causa d’una lesió al tendó d’Aquil·les. Respecte a aquest problema, Rubi va reconèixer que li agradaria comptar amb un relleu de Piatti d’aquí a final de curs. “S’està estudiant fitxar un recanvi. A mi m’agradaria, seria interessant”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)