Espanyol

El regal de Joan Jordán

Espanyol. El club blanc-i-blau rebrà un 20% del traspàs del migcampista de Regencós. El futbolista, procedent de l’Eibar, ha fitxat pel Sevilla per les pròximes quatre temporades

Joan Jordán es va formar a l’Espanyol però Quique Sánchez Flores va prescindir dels seus serveis. Primer, amb encert, el va enviar cedit al Valladolid l’estiu del 2016. Bona temporada a Zorrilla, on va ser titular indiscutible. Però no era suficient per al tècnic madrileny, que, un any després, va apostar per Marc Roca en detriment del de Regencós perquè no li veia condicions suficients. El futbolista va ser traspassat per un milió d’euros a l’Eibar, on ha jugat els últims dos cursos. Progressió sense aturador i un fix per a Mendilibar a la medul·lar. El Sevilla ara serà la seva nova destinació. El gironí ha signat per quatre temporades amb el conjunt andalús, però l’Espanyol rebrà un 20% del traspàs, que s’ha tancat al voltant dels 14 milions. El club blanc-i-blau rebrà uns 2,4 milions pel seu percentatge. Un bon regal per un futbolista que hauria pogut progressar de blanc-i-blau.

A falta de grans traspassos, i pendents de la sortida de Mario Hermoso, a les oficines de Cornellà estan recollint, de moment, un bon pessic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)