Espanyol

Amistosos definits

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau s’enfrontarà al Peralada (16 de juliol) i al Lens (20). Els dos únics partits de preparació abans de la disputa de les prèvies de l’Europa League

L’Espanyol ha anunciat els amistosos de pretemporada. El conjunt de David Gallego disputarà dos amistosos abans de jugar el primer partit de la fase prèvia de l’Europa League davant del Stjarnan, d’Islàndia, o al Levadia Tallinn, d’Estònia. El conjunt blanc-i-blau s’enfrontarà al Peralada el 16 de juliol al Municipal de la localitat gironina a les 19.30h. El dissabte 20 de juliol la plantilla blanc-i-blava es desplaçarà a França per jugar davant el RC Lens (Stade Félix Bollaert). L’expedició tornarà a Barcelona després del partit en vol xàrter. Aquests dos partits cal afegir-hi l’estada de pretemporada que farà l’equip a Navata on es concentrarà des del 8 de juliol fins el 17 del mateix mes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)