Espanyol

La il·lusió de Gallego

Estrena. Després de sis temporades, i un petit parèntesi de cinc partits amb el primer equip, el tècnic de Súria està a punt per començar a liderar el nou projecte de l’Espanyol

David Gallego ha passat sis temporades formant jugadors per al primer equip de l’Espanyol. La feina que ha fet entre el juvenil A i el filial ha donat molts rèdits al conjunt blanc-i-blau, que ha estat un dels grans formadors de talent del futbol estatal. Ara, el preparador de Súria recull els fruits de la feina sent un dels protagonistes en la tornada de l’entitat a Europa dotze temporades després. “Estic desitjant que arribi el moment. Estic molt a prop de debutar en un nou projecte, amb una gran il·lusió perquè l’equip torna dotze anys després a la competició europea i soc a casa meva. Estic igual d’il·lusionat o més que l’afició”, va assenyalar el tècnic, que es va mostrar pletòric en les hores prèvies a la tornada a la banqueta del primer equip.

Gallego va debutar com a entrenador, en una espècie d’interinatge, al final del curs 2017/18 després de la destitució de Sánchez Flores (quatre victòries i un empat).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)