Espanyol

Capdevila pren la paraula a l’Espanyol

Nou càrrec. El campió del món serà el principal representant del club en tots els àmbits esportius i assumirà la funció de principal portaveu esportiu de l’entitat

Joan Capdevila (3-2-78, Tàrrega (Lleida) fa dies que es passeja per la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb documents sota el braç. “Estic treballant pel club”, comentava la setmana passada. Ara, l’Espanyol ha posat nom a les funcions que tindrà l’exjugador dins de l’organigrama. Capdevila assumirà la funció de Relacions Institucionals Esportives dins del departament de Comunicació i Relacions Institucionals liderat per Agustín Rodríguez. Segons el club, és un pas més en la professionalització d’aquesta àrea dins de l’entitat. Capdevila és l’únic campió del món que ha sortit del planter blanc-i-blau i té una dilatada trajectòria com a futbolista on, al marge de l’Espanyol, ha jugat al Vila-real, Deportivo o Benfica entre d’altres.

Capdevila serà el principal representant de l’Espanyol en tots els àmbits esportius i assumirà la funció de principal portaveu esportiu del club. Així mateix, assumirà un paper determinant en la representació social del club en els actes que es consideri necessari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)