Espanyol

Diumenge de confirmació

La prèvia. Després de l’empat aconseguit dijous amb una notable actuació a Balaídos, l’Espanyol buscarà aquest migdia puntuar per primera vegada a l’RCDE Stadium i al davant tindrà el Valladolid de Sergio González

L’espanyolisme està convocat aquest migdia, a les dotze, amb el seu equip a l’RCDE Stadium. En un horari propi del futbol territorial, els jugadors de David Gallego miraran de confirmar, contra el Valladolid de Sergio González, que les bones sensacions que van insinuar dijous passat a Balaídos, on un gol en el temps afegit els va privar de tornar amb els tres punts, no són cap miratge.

Encara amb la bona sensació que va deixar l’empat contra el Celta, l’Espanyol buscarà puntuar per primera vegada en aquesta lliga a casa on, de moment, ha encaixat tres contundents derrotes, contra el Sevilla (0-2), la Real Sociedad (1-3) i el Granada (0-3). Si no és així, haurà signat el pitjor inici de la història i David Gallego veurà, inevitablement, qüestionada la seva continuïtat a la banqueta. Potser per això, en la roda de premsa d’ahir al matí, el tècnic va demanar l’ajut de l’afició. Per això i pel cansament que pot afectar els seus futbolistes havent de jugar amb un descans de només dos dies i mig després dels noranta minuts de Vigo.

Molt més descansat es presentarà el Valladolid a Cornellà i el Prat: els castellans van jugar dimarts el seu partit entre setmana. “Volem ser protagonistes, fer mal en les transicions, jugar amb la seva obligació de fer-ho bé, però amb tranquil·litat”, va comentar Sergio González divendres, davant la premsa. El tècnic català va assegurar també que espera una bona rebuda de l’afició blanc-i-blava –“soc un noi del planter i vaig ser capità”– i que l’Espanyol surti afectat pel gol que va encaixar dijous en el minut 95: “O gestiones ràpidament aquests cops o són difícils d’arreglar.” Gallego, per la seva banda, va destacar que el Valladolid és un equip molt solidari en defensa i especialment perillós si és capaç de trobar espais. “Tenen les idees molt clares i molta velocitat en la davantera. Hem de vigilar les pèrdues”, va advertir. El seu equip haurà de repetir una actuació com la de fa tres dies si vol competir amb garanties. “L’entrega i, sobre tot, la valentia que vam mostrar contra un equip com el Celta, són l’exemple. A casa hem de ser encara més forts, perquè tenim el suport de la nostra gent”, va subratllar el de Súria.

La principal novetat en la llista de convocats de l’Espanyol és la tornada d’Esteban Granero, que ha superat les molèsties que tenia al quàdriceps. Amb tot, per si finalment no pot disposar del migcampista madrileny, David Gallego ha convocat dinou jugadors. Continua a la llista David López, que, segons el seu entrenador, encara ha d’agafar ritme de competició però transmet sensacions molt positives. Serà, per altra banda, un matí especial per al central Fernando Calero, perquè s’enfrontarà per primer cop al seu equip de tota la vida: aquest Valladolid que té només un punt més que l’Espanyol i que ha perdut en els dos últims desplaçaments.

ELS ENTRENADORS

Tot i el gol encaixat en temps afegit, ens hem de quedar amb les bones sensacions de Balaídos
David Gallego
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Espero una bona rebuda. Soc un noi del planter i he estat capità. L’afició sempre m’ha mostrat afecte
Sergio González
ENTRENADOR DEL VALLADOLID

Gallego demana ajuda a l’afició

David Gallego assegura que no acostuma a demanar res a ningú, però per al partit d’aquest migdia no s’ha pogut estar d’invocar l’afició blanc-i-blava perquè empenyi el seu equip a la que seria la primera victòria a l’RCDE Stadium en la lliga 2019/20. “A casa hem de ser encara més forts que a fora, perquè tenim la nostra gent. L’afició mereix una victòria i nosaltres la necessitem”, va dir ahir el tècnic de Súria. Preguntat pel cansament que pot afectar els seus jugadors després d’haver jugat dijous passat a Vigo, Gallego va reconèixer que pot ser un hàndicap: “Ens hem de recuperar de l’esforç, per això encara és més important l’afició. Necessitem una ajuda extra.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)