Espanyol

No renuncien a Stuani

Espanyol. El retorn de l’uruguaià continua sent la primera opció per al club blanc-i-blau en el mercat d’hivern, malgrat el seu compromís amb el Girona, l’elevada fitxa que cobra i la seva clàusula de sortida

L’Espanyol està decidit a lluitar per la incorporació de Cristhian Stuani quan s’obri el mercat d’hivern, el mes de gener que ve. El davanter del Girona, que ja va ser a la llista de fitxatges blanc-i-blaus aquest estiu, és la primera opció per solucionar el greu problema que té l’equip de Pablo Machín amb el gol. La seva elevada fitxa –que segons algunes informacions voltaria els tres milions d’euros– i la clàusula de rescissió del contracte que va signar aquest estiu, fins al 2023, que no baixaria dels set milions, són els principals obstacles en la negociació. El compromís del jugador amb el Girona FC és màxim, com ho demostra el fet que hagi volgut renovar tot i haver baixat a segona divisió i, sobretot, després d’haver rebut no poques ofertes de clubs de superior categoria. Ho destacava la setmana passada, en declaracions a aquest diari, el director esportiu de l’entitat blanc-i-vermella, Quique Cárcel, que no preveu la possibilitat de perdre Stuani aquest mateix curs. “Dono per descomptat que aquest any estarà al 100% al Girona i que donarà el seu màxim nivell per pujar l’equip. Si tornem a primera, estic convençut que també hi serà. De la mateixa manera que, si no es puja, tinc dubtes que pugui continuar a segona amb nosaltres”, manifestava. A Montilivi, en tot cas, no estan disposats a deixar marxar el seu futbolista franquícia per menys de la xifra pactada en el seu contracte.

I als despatxos de l’RCDE Stadium són molt conscients que no serà fàcil, però la situació de l’equip en la lliga obliga a no deixar d’intentar aconseguir els serveis d’un futbolista que, a banda de la seva qualitat, compleix un seguit de requisits que el fan altament desitjable: ofereix rendiment immediat, coneix la primera divisió, ha jugat a les ordres de Machín i, per si no n’hi hagués prou, va ser jugador blanc-i-blau durant tres temporades. A més, el vestidor el rebria amb els braços oberts. Ho va dir, ben clarament, un dels capitans, David López, des d’aquestes pàgines: “Amb Stuani no tindria cap problema. Som professionals i solucionaríem els problemes que tenim.”

BEN REBUT

A l’Espanyol el vestidor el rebria amb els braços oberts, com va dir David López

A GIRONA

Quique Cárcel no preveu la possibilitat que marxi aquesta temporada

L’economia del club està sanejada

En la junta general d’accionistes del 10 de desembre pròxim, els responsables econòmics de l’Espanyol, acomplint el principal objectiu del propietari del club, Chen Yansheng, anunciaran el sanejament de l’entitat. Així ho ha fet públic el portal Palco 23, que ha tingut accés a la memòria anual de l’entitat blanc-i-blava. Aquesta temporada, l’Espanyol tindrà un benefici rècord de 20,64 milions d’euros i una facturació de 131 milions. Tot plegat convida a pensar que hi haurà un marge de maniobra més gran de l’habitual en el moment d’atacar el mercat d’hivern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)