Espanyol

La revolució dels “bojos”

Passat fructífer. Com en la temporada 2008/09, David López va voler parafrasejar dissabte Iván de la Peña: “Ara ens diran bojos, però tots estem convençuts que ens salvarem”

El santcugatenc David López és un paio llest. Sap molt bé on és i d’on ve. I tot el que diu davant dels micròfons sempre té una raó de ser. Segurament sabia que Iván de la Peña, fa més de deu anys, el 2 d’abril del 2009, va protagonitzar una frase que va quedar per als annals de la història periquita: “Crec que ens salvarem. Em diran que estic boig però crec en aquest equip”, va dir. L’Espanyol, que aleshores dirigia l’argentí Mauricio Pochettino, era a vuit punts de la salvació però va acabar a l’equador de la taula, desè, i va segellar la permanència gràcies a quatre triomfs en els últims cinc partits de la lliga 2008/09. Dissabte, després d’empatar i fer un dels dos gols contra el Barça, David López va voler parafrasejar De la Peña: “Ara ens diran bojos però tots estem convençuts que ens salvarem”, va dir el santcugatenc, que, com De la Peña, va ser protagonista principal en el derbi contra el Barça. De fet, Lo Pelat va marcar un doblet en la visita del 21 de febrer del 2009 de l’Espanyol al Camp Nou. Així s’inicia la revolució dels “bojos”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)