Espanyol

Vila-real serà blanc-i-blava

Desplaçament. Per iniciativa dels jugadors, les penyes i els grups d’animació s’organitza un desplaçament gratuït en autocar i entrada a 15 euros per a l’Estadi de la Ceràmica

L’Espanyol està atacant tots els fronts per fugir de les brases del descens. Qualsevol motiu és oportú per articular i junta forces per assolir el repte de mantenir-se a primera. Abelardo ja parlava que l’equip tenia 19 finals fins a la conclusió de la lliga. La primera es juga diumenge a Vila-real. L’Espanyol no pot perdre temps i per això s’està preparant un desplaçament multitudinari per animar l’Espanyol a l’Estadi de la Ceràmica el diumenge 19 de gener (16 h). Per iniciativa de la plantilla del primer equip, la Federació de Penyes i els grups d’animació s’ha organitzat un desplaçament gratuït en autocar i entrada a només 15 euros per a l’Estadi de la Ceràmica. Així doncs, cada soci pot retirar un tiquet per 15 € per al mateix titular del carnet a la zona visitant. Nombre d’entrades limitat. Només es podrà comprar una entrada per carnet i sent exclusivament per al titular, no pot anar destinat a una altra persona. Se sol·licitarà el DNI a l’accés a l’Estadi. L’objectiu és que Vila-real sigui blanc-i-blava amb l’objectiu d’anar posant les pedres del camí de la salvació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)