Espanyol

Granero ja no és blanc-i-blau

Mercat. El madrileny rescindeix el seu contracte amb l'Espanyol i aquest matí farà una roda de premsa de comiat

Esteban Granero ha tancat la seva etapa com a jugador de l’Espanyol. El madrileny, un dels capitans de l’equip, ha arribat a un acord amb l’entitat blanc-i-blava per a la resolució del seu contracte, que finalitzava el 30 de juny. Granero va arribar al club l’estiu del 2017 de la mà de Quique Sánchez Flores. En aquestes dues temporades i mitja ha disputat 82 partits oficials en què ha aconseguit sis gols.

“El RCD Espanyol de Barcelona vol agrair públicament a Esteban Granero la seva professionalitat, compromís i implicació, que l’han portat a ser un dels jugadors més respectats per l’afició. El club li desitja els majors èxits tant personals com a nivell esportiu”, ha apuntat el club en el seu comunicat.

Granero s’acomiadarà públicament en una roda de premsa que està programada a les 12.30h a l’Auditori Juan Segura Palomares de l’RCDE Stadium on farà una valoració del seu temps com a blanc-i-blau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)