Espanyol

Un ambient de gala

Entorn. La salvació depèn de l’RCDE Stadium i l’afició no fallarà per donar suport a l’equip en un duel vital. És preveu superar la xifra dels 30.000 espectadors, una de les millors del curs

La salvació depèn de l’RCDE Stadium i això ho han entès els estaments del club i l’afició que ha comprat les 12.099 entrades que el club va posar a la venda per al duel d’aquest matí amb preus populars per a socis i abonats. “Els jugadors no estan pressionats, tot el contrari, volen revertir la situació de no guanyar cap partit a casa. Ho hem de fer davant de la nostra gent. Els nostres jugadors estan encantats de trobar-se un estadi amb 30.000 espectadors en lloc de 10.000. El partit dura 90 minuts i hem de guanyar el partit en 90 minuts, no en els 5 primers”, va explicar Abelardo Fernández.

Avui l’RCDE Stadium tindrà una de les millors entrades de la temporada i el club espera arribar als 30.000 aficionats. La importància del partit, jugar contra un rival directe, dota el duel d’una aroma de final. El club també ha preparat un mosaic especial per a l’ocasió amb motius blanc-i-blaus per rebre l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)