Espanyol

Abelardo: “Ens deixarem la pell”

Espanyol. L’asturià agraït pel suport de l’afició a l’entrenament “Volem fer un gran partit i regalar-los una victòria” RDT torna a una convocatòria i Marc Roca, baixa per molèsties

Abelardo Fernández ha valorat aquest migdia la prèvia del partit de demà davant l’Atlético de Madrid. (16 h. / RCDE Stadium).

RDT.

“Si, està a la convocatòria, és que pot jugar d’inici ja veurem què fem”.

ATLÉTICO.

“És un grandíssim rival i que està en un gran moment. Ha recuperat a jugadors importants però és el que hi ha. Demà tenim un partit important a casa i seguir en la línia dels últims resultats que ha estat molt bons”.

BAIXES A LA MEDUL·LAR.

“Sí, estem coixos. Està Iturraspe, Darder, Víctor i estic convençut que rendiran a un gran nivell”

AFICIONATS.

“Estic molt agraït i és increïble el que ha passat. Ara nosaltres ens volem deixar la pell en el camp i fer un gran partit i amb una nova victòria. Sabem que hi haurà una gran entrada.

ATLÉTICO.

“És un equip que et porta al límit i ens exigirà no fallar i perdre pilotes en zones de risc. És un equip que ho fa tot molt bé i és l’escola del seu tècnic, Simeone. És un mirall per tots nosaltres. Fa les coses molt bé i és un equip que no et regala res”.

PRESSIÓ.

“Tinc aquesta sensació també, Hem competit bé davant el Barça, Sevilla, Vila-real o Athletic i després amb altres equips no hem competit igual de bé”.

ERRADES.

“Hem de viure de què si fiquem un gol hem de guanyar el partit. Hem fet gols en tots els partits però hem encaixat en tots, a excepció del dia del Mallorca. En l’àmbit defensiu, com a bloc, no podem cometre errades. Els errors són perquè som humans però això es corregeix a còpia de treball. A vegades es veuen més les errades d’un defensa que d’un davanter que falla tres gols i en fica un”

RDT, a la convocatoria.

Raúl De Tomás és la gran novetat de la lliga. El davanter madrileny s’ha perdut els últims tres partits de lliga per lesió. L’alta del pitxitxi contrasta amb la baixa de Marc Roca, per lesió, a qui s’hi afegeix David López per sanció. La llista completa de 18 homes és la següent: Andrés Prieto, Pedrosa, Víctor Sánchez, Wu Lei, Iturraspe, Sergi Darder, Raúl De Tomás, Calleri, Diego López, Melendo, Javi López, Dídac, Cabrera, Bernardo, Matías Vargas, Embarba, Calero, Víctor Gómez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)