Espanyol

Els dubtes de Chen Yansheng

Espanyol. El president es mostra reticent a pagar la clàusula per Vicente Moreno i demora la contractació del tècnic valencià. La parcel·la esportiva insisteix que és l’idoni per agafar les regnes de l’equip i pilotar el retorn a primera divisió

La contractació del tècnic és la màxima prioritat que té ara mateix l’Espanyol sobre la taula, però hi ha divergències sobre si cal o no pagar la clàusula de rescissió de Vicente Moreno. El tècnic de Massanassa té un any més de contracte amb el Mallorca i, com és normal, el club balear vol cobrar la integritat de la clàusula per deixar-lo marxar. El club de Son Moix és conscient de les presses dels catalans i es mostra inflexible. L’Espanyol té com a objectiu número 1 el preparador valencià per bastir un projecte competitiu entorn de la seva figura i molts fitxatges estan pendents del seu vistiplau. Els dies i les hores van passant i ara mateix tot sembla indicar que caldrà esperar per veure si hi ha fumata blanca.

Chen Yansheng es mostra reticent a pagar diners per un entrenador quan sap que cal reduir a la meitat el límit salarial de la plantilla. Dins del club hi ha un estira-i-arronsa per explorar altres vies per a la banqueta que siguin més assequibles i utilitzar aquests diners per reforçar l’equip amb futbolistes. Caldrà veure com va evolucionant aquest serial, que podria solucionar-se amb un pagament íntegre de la clàusula o bé intentant forçar més la negociació. Un embolic important per la importància que té el tècnic en el projecte d’ascens i en què no es vol repetir l’error del curs anterior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)