Espanyol

Vicente Moreno: “Volia pujar al carro de l’Espanyol”

Espanyol. “Tinc clar quina és l’exigència i l’objectiu: tornar a primera”, ha dit el tècnic que ha agraït la confiança del club. “He notat que jo era la primera opció des del primer moment”

Vicente Moreno ha estat presentat aquest matí com a nou entrenador de l’Espanyol per les properes tres temporades. El tècnic de Massanassa ha estat acompanyat pel conseller delegat, José María Durán i el director esportiu, Francisco Joaquín Pérez Rufete. La roda de premsa telemàtica ha estat centrada en l’exigència que tindrà el preparador per assolir l’ascens. Una camí que ja coneix i ha fet amb èxit amb el Mallorca.”Arribo amb molta il·lusió, no cal que parli de la història que té l’Espanyol. Volia pujar a aquest carro”, ha dit el tècnic. “L’Espanyol ha de tornar a primera divisió i ser un equip important a primera. Sabem i tenim molt clar l’objectiu. Ara no hem de perdre temps. Hem de treballar perquè cada dia que passi siguem millors”, ha dit com a patró del que serà la seva filosofia de pensament.

“Ha rebutjat altres opcions de primera divisió i ha entès molt bé el nostre projecte. La figura de l’entrenador és la més important per a nosaltres i a segona, encara més. Estem segur que serà el tècnic que ens retorni a primera i per fer un equip sòlid a mitjà termini”, ha pronosticat Durán. Rufete, al seu torn també ha tingut paraules d’elogi. “Gràcies per voler estar amb nosaltres en el moment de més dificultat dels últims anys del club. No és fàcil. Hem viscut moments de molta intensitat i tensió per formar l’equip de treball. Ens hauria agradat que tot anés més de pressa. Però hem apuntat en una direcció i teníem clar el que volíem. Ara comença un treball intens per tots els professionals que formem el club i amb un repte important”, ha assenyalat el director esportiu.

Vicente Moreno ha seguit desgranant detalls del seu projecte on ha reiterat la dificultat que té aquest procés d’ascens i que serà la base del treball diari.”Tinc clara l’exigència i tots els que vulguin estar, especialment els jugadors, han de tenir clara l’exigència. Parla de bales o finals, la primera és aquesta tarda en la planificació. Tot anirà en funció del que fem ara i cada repercutirà d’aquí a vuit mesos. Hem de conviure amb aquesta exigència”. I després ha deixat clar quina és la clau de la seva arribada. “He tingut la possibilitat de parlar amb Mao, José María i Rufete. Els hi vull donar les gràcies i he notat que jo era la primera opció i ells han notat el mateix. Tenia les idees molt clares. Tot s’ha dilatat molt però les circumstàncies no les podem gestionar. Al final, tots tenim el que volem i també gràcies a l’afició pels moments d’impaciència. Crec que valdrà la pena però hem de treballar com animals”.

Per últim, s’ha referit al seu pas pel Mallorca.”La meva intenció era sortir del Mallorca sense fer soroll. Tot inici té un final. Han estat tres anys meravellosos i només puc estar agraït al Mallorca i especialment a la seva gent. Ara he tancat aquesta etapa i el meu sentiment, després de tot el que hem viscut, sempre quedarà. No diré una mala paraula del Mallorca, tot el contrari. Li desitjo el millor”.

El tècnic vindrà acompanyat pel seu equip de treball amb Dani Pendín, com a segon, i Dani Pastor de preparador físic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)