Espanyol

Raúl de Tomás busca una sortida

Espanyol. Els seus agents exploren les possibilitats de mercat removent cel i terra en aquest tram final

La nova agència de representació de Raúl de Tomás li busca una sortida lluny de l’Espanyol. En les últimes hores els rumors han estat constants i han col·locat el davanter al Sevilla i, fins i tot, al Barça. La destinació al club andalús és un oferiment per veure si tindria cabuda al Sánchez Pizjuán i la de marxar al Camp Nou sembla un d’aquells rumors per moure el seu nom en la llista de fitxatges d’un tercer curs. L’única cosa certa, de moment, és que Raúl de Tomás està buscant una sortida lluny de l’Espanyol quan falten sis dies perquè es tanqui la finestra de transaccions. El 5 d’octubre és la data límit i pot passar qualsevol cosa.

Les raons d’RDT són lícites. El futbolista vol intentar jugar a primera i, si pot ser, jugar competició europea. I, encara més important, mantenir la seva nòmina. Ara mateix el futbolista ha vist com els seus emoluments s’han rebaixat un 40 per cent respecte al curs anterior. Té 25 anys i ja sap el que és jugar a segona. De fet, en la categoria de plata es va fer un nom amb el Valladolid i el Rayo Vallecano.

Però els desitjos i la realitat moltes vegades són pols oposats. La realitat d’RDT és l’Espanyol i per sortir necessita que arribi una oferta de 30 milions, com a mínim. I això que la seva clàusula és de 60 milions. El futbolista va costar 22 milions i el Benfica s’emportaria un 20 per cent de la plusvàlua de la venda. Vist en perspectiva, és complicat que pugui sortir en un mercat congelat per la pandèmia. La lliga sembla un destí poc probable i l’únic mercat amb cert múscul financer és la Premier League. Per menys l’Espanyol no el vendrà perquè no trauria cap rèdit econòmic prou substanciós per poder reinvertir en el mercat, tot i treure’s una fitxa de les més importants. En tot cas, RDT motivat és un dels futbolistes més determinants de la categoria i Vicente Moreno ho sap, tot i la suplència de diumenge passat a Oviedo. Per tant, la sortida del punta madrileny es preveu complicada, i més amb un contracte llarg, fins al juny del 2026; qui té la paella pel mànec és l’Espanyol i mai vendrà per sota del preu d’adquisició del futbolista.

El rellotge va corrent i l’Espanyol necessita alliberar i vendre per inscriure el seu quart fitxatge: Keidi Bare. Els dies vinents seran intensos i el club no descarta cap escenari, però la venda més desitjada és la de Marc Roca perquè, com que és del planter, no té cap cost d’amortització.

EL CLUB, AMB ELS PETITS COMERÇOS

L’Espanyol ha posat en marxa una iniciativa per ajudar tots els aficionats blanc-i-blaus amb petits negocis i donar-los visibilitat en una època marcada per la crisi de la Covid-19. L’àrea social de l’entitat, dins el programa Pericos Solidaris, ofereix a tots els negocis liderats per periquitos l’oportunitat de donar-se a conèixer i llançar alguna promoció o avantatge a través de la pàgina web del club. Les empreses interessades hauran d’enviar un correu electrònic a marketing.social@rcdespanyol.com assenyalant el seu sector professional (oci, hostaleria, turisme, moda, etc.), dades de l’empresa i avantatge o promoció que ofereixen al soci de l’Espanyol.

LA SITUACIÓ

Té una clàusula de 60 milions i contracte fins al 2026. El club no té pressa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)