Espanyol

Rufete: “Tenim una plantilla per aconseguir l’objectiu”

Espanyol. El nom no fa la cosa. “Els nostres jugadors han de saber que l’objectiu s’aconsegueix amb sacrifici i esforç”, ha avisat el director esportiu de l’Espanyol

El director esportiu de l’Espanyol, Francisco Joaquín Pérez Rufete, ha fet balanç d’aquesta finestra de transaccions d’estiu que es va tancar ahir. Un mercat on l’Espanyol s’ha fet amb cinc jugadors: Keidi Bare, Miguelón, Óscar Gil, Fran Mérida i Vadillo. Només ha pagat per Keidi Baré (2 milions) i Óscar gil (mig milió) i ha fet una venda, Marc Roca, traspassat al Bayern de Munic per deu milions d’euros i cinc més d’opcionals. Al marge de donar la baixa a jugadors amb llarg recorregut a l’entitat com Víctor Sánchez i Javi López. “Ha estat un mercat complex per tot el que estem vivint i nosaltres encara més pel fet de baixar” ha explicat el directiu en declaracions a Espanyol TV. “El nostre objectiu era regenerar el grup en funció de les nostres possibilitats econòmiques. El resultat és que la nostra gent vegi que tenim una plantilla per competir, per il·lusionar-nos i aconseguir l’objectiu”, ha reblat l’alacantí. Ja més en detall, Rufete ha explicat que el pla de treball era l’equilibri econòmic i, alhora, millora el rendiment de l’equip. “Tenim una plantilla versàtil i competitiva en cada posició i aquesta és la millor eina que pot tenir el tècnic”, ha considerat. En aquest sentit, el mandatari té clar que l’objectiu és l’ascens. “Els nostres jugadors han de saber que l’objectiu s’aconsegueix amb sacrifici i esforç”, ha avisat conscient que l’Espanyol té la millor plantilla de la categoria, com a mínim, per preu, pressupost, noms i qualitat. L’Espanyol ha pogut retenir a futbolistes de la talla de Raúl de Tomás, Cabrera o Embarba, cobejats per molts equips però cap d’ells ha tingut prou múscul financer per pagar el que volia l’Espanyol. De fet, Chen ja va dir als seus directius que no vendria per sota del preu d’adquisició de cap d’ells i, de retruc, volia uns guanys. La pandèmia ha fet la resta. En un mercat deprimit, l’Espanyol ha aguantat a les seves figures a exempció de Marc Roca, venda obligada per quadrar els números.

Per últim, Rufete ha parlat de la figura de Vicente Moreno. El nou tècnic és una de les noves cares de la temporada. El preparador de Massanassa ha signat un contracte de tres anys. “Havíem d’apostar per un entrenador que tingués una visió a mitjà termini. Ara tot ha d’anar en aquest camí i confiem molt en ell i la seva feina. Li hem intentat donar les millors eines dins de la dificultat amb les que ens hem trobat”.

Demà Rufete compareixerà davant dels mitjans per fer una valoració més extensa del mercat d’estiu. Ho farà dins del marc de la presentació d’Álvaro Vadillo. L’extrem andalús serà presentat després de passar avui la pertinent revisió mèdica. És l’últim fitxatge de l’Espanyol que es va fer amb la seva cessió en el darrer dia de mercat. Arriba cedit procedent del Celta de Vigo amb una opció de compra de dos milions d’euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)