Espanyol

L’excel·lència és l’ascens

Espanyol. Durán i Rufete fan balanç d’un mercat benigne, però són conscients que la prova de foc serà a final de curs. “No estarem satisfets de res fins que no tornem a primera”, diu el CEO

L’Espanyol viu un moment dolç després del tancament del mercat. Els dirigents del club blanc-i-blau poden estar satisfets després de retenir gran part del talent. El conseller delegat, José María Durán, i el director esportiu, Francisco Joaquín Pérez Rufete, van fer balanç però amb els peus a terra, conscients que la nota final arribarà quan acabi la temporada i amb l’ascens a la butxaca. Tot el que no sigui tornar a primera serà un any perdut. “No podem estar satisfets de res fins que no tornem a primera. Hem treballat de valent i hem utilitzat totes les eines que teníem a l’abast per assolir l’objectiu”, va insistir Durán, que va confessar que la pandèmia “ha estat una ajuda per retenir el nostre talent” tot i viure un mercat extraordinari que ha “destrossat” els ingressos del club. L’Espanyol ha resistit amb totes les seves figures i fent una venda estratègica com la de Marc Roca: “Els riscos assumits van ser rebutjar cessions retribuïdes abans de vendre Marc Roca. Vam aguantar i la venda de Roca ens ha estabilitzat i no hem perdut talent a baix cost.”

Per la seva banda, Rufete no podia amagar que aquesta plantilla és molt competitiva. “Hem après dels nostres errors”, va afirmar, i es va felicitar del compromís dels futbolistes. “Cabrera, a tres dies del final del mercat, em va dir que es quedava.” Rufete no va voler parlar de si aquesta és la millor plantilla de segona. “Si aconseguim l’objectiu serà la millor. Això és l’elit. Serem els millors si pugem. Hem treballat per donar a l’entrenador la millor plantilla possible i tots poden ser titulars”, va reblar.

Vicente Moreno també hi va dir la seva, sobre la confecció de la plantilla. “La valoració és positiva. El club, en tot moment, va treballar molt i va fer un gran esforç per fer el millor equip. No ens podem queixar. Felicito Rufete i el seu equip”, va dir el tècnic de Massanassa.

Renovació de Melamed

L’Espanyol va fer oficial la renovació de Nico Melamed fins al 2024. L’Espanyol lliga un dels seus futbolistes amb més potencial i un dels últims productes de la prolífica fàbrica de Sant Adrià. El futbolista de Castelldefels, de 19 anys, va arribar a l’Espanyol quan era infantil de primer any i, des d’aleshores, ha tingut una fantàstica progressió en el futbol de base. Melamed va ser el primer jugador nascut al segle XXI que va debutar amb el primer equip en la fase prèvia de l’Europa League contra el Lucerna.

APOSTA DE PLANTER

El club ha renovat Nico Melamed, l’última joia del futbol de base, fins al 2024

Embarba és el positiu per Covid-19 de la plantilla

Adrián Embarba és el futbolista de l’Espanyol que ha donat positiu de coronavirus. El mateix futbolista ho ha confessat a través de les xarxes socials. “Ahir em van confirmar que he donat positiu en Covid-19. No tinc símptomes i em trobo bé, però he de complir el protocol i aïllar-me. Em toca treballar a casa mentre derroto el virus per tornar bé i tornar-me a posar la samarreta de l’Espanyol quan sigui segur”, va explicar el mateix futbolista.

Ara haurà d’estar dues setmanes allunyat dels terrenys de joc i aïllat al seu domicili. Serà una baixa ostensible per a Vicente Moreno. I és que el jugador madrileny és un dels elements més importants de la plantilla, tant per joc com per caràcter competitiu.

El club blanc-i-blau va confirmar, a primera hora del matí, el resultat de les proves PCR que es van fer a tot l’equip i el cos tècnic, i només es va confirmar l’existència d’un positiu, el d’Embarba. L’altre possible positiu ha donat negatiu en els resultats, així com la resta de la plantilla i cos tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)