Espanyol

Preservar la bonança

Espanyol. “Un gol encaixat? És una cosa extraordinària i ens fa sentir bé. Més enllà de l’estadística el que volem és guanyar i mantenir la situació en què estem”, diu Vicente Moreno

L’Espanyol s’enfrontarà al Lugo demà en un duel per continuar solidificant el projecte i mantenint-se al capdamunt de la classificació. El primer tram de lliga ha estat sensacional i els blanc-i-blaus tenen 23 punts de 30 possibles amb unes sensacions de joc creixents partit rere partit. Ara, el més important és mantenir aquesta bona dinàmica sostinguda en el temps per un equip que només ha encaixat un gol en 10 partits. Una estadística mai vista en un inici de lliga a primera i segona. “No és una cosa que sigui comuna, és extraordinària i ens fa sentir bé. Continuar així és difícil i mantenir aquest nivell estadístic. No hi pensem gaire, però quan més ho allarguem serà sinònim que fem bé les coses. Al final el que volem és guanyar i mantenir la situació en què estem”, va explicar Vicente Moreno. El tècnic de Massanassa té el millor equip de la categoria sobre el paper, però, a vegades, la realitat del pressupost i les figures no es plasma sobre el terreny de joc. Res a veure amb el cas d’aquest Espanyol que està fent bons els pronòstics a còpia de treball i mentalització diària. Precisament, el preparador blanc-i-blau posava l’accent en aquest aspecte malgrat l’etiqueta de conservador que li havien ficat en les primeres jornades. “Resultadista? No m’ha molestat. Sé en el club on estic i l’exigència que ens demanen. Li donem naturalitat i nosaltres li hem de donar valor al que hem fet. Hem acabat de baixar, però també hi ha dos equips més que han baixat i van acabar per sobre de nosaltres l’any passat. La gent pot opinar el que vulgui, però li donem valor al que estem fent perquè costa molt”, va explicar el tècnic, que manté els peus a terra i viu aquesta lliga com una seqüència d’un partit.

La pròxima estació és davant del Lugo. L’equip gallec arriba embalat des de l’arribada de Nafti a la banqueta. “Els darrers cinc partits és el millor de la competició. Ha guanyat els últims quatre enfrontaments i n’ha empatat un. És un rival en el qual ens hem d’emmirallar. Hem d’estar preparats per a un partit difícil i fer-ho bé”, va advertir Vicente Moreno, que sap que cada partit és un foli en blanc que cal tornar a escriure de dalt a baix i poc importa el passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)