Espanyol

Vicente Moreno: “Hem hagut de patir, hem volgut la victòria i l’hem aconseguit”

Espanyol. “Em quedo amb l’esforç de tots els jugadors”, ha subratllat el tècnic blanc-i-blau després de la victòria davant el Lugo. “Estic feliç perquè les coses surten bé”, diu RDT

L’Espanyol ha aconseguit un important triomf davant el Lugo. Els gallecs han estat l’equip més dur i competitiu que ha passat pel RCDE Stadium. Una victòria soferta i treballada com ha indicat Vicente Moreno. “Les victòries es gaudeixen de totes les maneres. Hem hagut de treballar molt, insistir-hi. El Lugo ens ha posat en moltes dificultats”, ha explicat el preparador que ha vist com els seus homes no s’han arronsat tot i les dificultat amb una predisposició absoluta per sumar els tres punts. “Em quedo amb l’esforç de tots els jugadors. Això sempre és important per a l’equip”, ha indicat el tècnic de Massanassa. “L’equip sempre té moltes ganes de guanyar els partits. Així ha de ser fins al final, amb aquesta voluntat. Lluitant. Avui hem hagut de patir, hem volgut la victòria i l’hem aconseguit. Hem de ser capaços de solucionar tota mena de partits”, ha argumentat Vicente Moreno conscient que el triomf d’avui davant el Lugo és quelcom més que tres punts. És veure com un equip no es conforma només amb un empat sinó que ha anat més enllà per sumar una victòria. Tres punts d’or que serveixen per sumar 26 punts i deixar l’Sporting a quatre punts després de la seva derrota d’avui davant el Mirandés.

RDT, felicitat a dojo.

El golejador clau del partit d’avui ha estat Raúl De Tomás. El davanter és junt amb Embarba el futbolista més en forma de l’Espanyol. Ja suma sis gols i avui se l’ha vist compromès en atac, com és habitual, però també en tasques defensives. “Estic molt content de ser aquí. Soc feliç i em centro en treballar i a continuar ajudant a l’equip”, ha dit el punta que suma tres partits consecutius marcant i ha format una gran societat amb Embarba. “Estic content. Ens coneixem bastant d’anys enrere i estic feliç perquè les coses surtin bé. Tant de bo puguem continuar ajudant a l’equip amb gols i assistències”, ha dit RDT que ja va compartir vestidor amb Embarba al Rayo Vallecano.

Per la seva banda, Embarba ha deixat clar que està molt content pel triomf i ha destacat l’actitud de l’equip. “Ha estat el rival més dur que hem tingut a casa, però hem treballat força per sumar un nou triomf”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)